Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 77

Wątek: Plenerowo

Domyślnie

Tu kona z pragnienia, tam zatopiona w marzeniach, kto ma jeszcze jakiś pomysł? Dokąd zmierzamy?
    Niektórzy nowicjusze mogą odnieść wrażenie, jakoby wytworzyła się jakaś dziwna praktyka:
    1) pank publikuje zdjęcie
    2) padają opinie
    3) jeśli fajne, jest OK, jeśli niefajne, pank oczekuje uzasadnienia, co oczywiste
    4) pada merytoryczne uzasadnienie, pank polemizuje i podgrzewa atmosferę
    5) atmosfera wpływa na ilość wejść do jego wątku (co kiedyś był uprzejmy przywołać, a moze to nie on), a to przekłada się na potencjalne zwiększenie ilości wejść na bloga, aby zlustrować kontrowersyjne poczynania szokującego panka. Nie kochają Cię, nie nienawidzą, nie istniejesz- jak w polityce. PR1 nie napawa optymizmem jednak.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

Ja to widzę trochę inaczej jednak.
    1) pank publikuje zdjęcie
    2) padają normalne opinie, pozytywne, negatywne, spokojnie się rozmawia
    3) wpada kilka forumowych troli z chorobliwą obsesją na punkcie panka i jego zdjęć, zawsze tych samych, wypisuje kilka prowokujących idiotyzmów
    4) zaczyna się jatka
    5) mod zamyka wątek

Co zabawniejsze, punkty 3-5 mają miejsce w każdym niepankowym wątku w którym pank śmie cokolwiek napisać.

Domyślnie

Obejrzałam sobie, wyrobiłam opinię oraz pokrótce (bardzo pokrótce) przejrzałam wpisy. Niektórym się ewidentnie nudzi.

#1 - bardzo mi się podoba. Super złapany ruch. Może to odbicie światła (?) za młodym trochę odciąga uwagę, ale to takie czepialstwo. A że nogi nie ma? Ciekawe kto w biegu robi wyskok z dwoma nogami do przodu. No tak - skoczek w dal...
    #2 - sympatyczne ale z butów nie wyrywa Nie pasuje mi ta lekko HDRowa obróbka - tym bardziej do momentu - leniwego, spokojnego. A ona wprowadza taka ostrość i niepokój.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    ...3) wpada kilka forumowych troli z chorobliwą obsesją na punkcie panka i jego zdjęć...
    Ojojoj, schlebiasz sobie strasznie, pank. Ignoruj wypowiedzi tych, jak ich wyżej określiłeś, i skup się na tych merytorycznych, nie będzie tej, jak ją określiłeś, jatki. Przecięż staraliśmy się w paru chłopa tu przekazać Ci co nie tak merytorycznie, technicznie, a ty, cyt. "...Oglądanie technicznym okiem odbiera całą radość z patrzenia na zdjęcia, nie widzisz zdjęć, widzisz szczegóły....". To od czego my tu jesteśmy? Od radosnego patrzenia na zdjęcia, no proszę Cię...
    Radośnie na Twoje zdjęcia patrzą nowożeńcy, ale my? Odwiedź na fejsbuku Davida Becksteada, serio, jeszcze jest czas na naukę co sam wielokrotnie podkreślałeś. Czasem warto przyznać się do błędu, by nie dawać potem powodów do nadużyć. Ja już nie odwiedzę tego wątku choćby nie wiem co.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

zadko tu zagladam rzeby wyrobic sobie opinie ale rzeczywiscie kilku forumowiczow dziwnie reaguje na zdjecia autora

a co do samych zdjec
    znaczna czesc z nich pokazuje ze autor swietnie sobie radzi z lampami i z obrobka,sama tematyka schodzi na dalszy plan,nie ma tu zadnego zwiazku ze zdjeciami slubnymi,bo dziewczyny ze zdjec rownie dobrze mogly by miec wiktorianskie suknie czy skafander kosminauty
    nie ma tu wogole slubnego klimatu i emocji ze slubem zwiazanych, jedynie mniejsza lub wieksza zabawe polaczona z przebieraniem w suknie i garnitury
    Road to Manila

Domyślnie

Brak ślubnego klimatu jest świadomy i zamierzony. Sesje które robię młodym parą są sesjami ślubnymi tylko z nazwy i stroju, generalnie, chodzi o zdjęcia na których będą się sobie podobać i które będą klimatem coś o tych ludziach opowiadały. Uczucie, rozumiane wprost nie jest konieczne.

3. No to teraz się zacznie

Domyślnie

Fajne. Choc ja bym tu pojechal jakims zniebowstapieniem.

Domyślnie

nie lubie jak ktos kto majac braki techniczne i brak wyobrazni,zaslania sie haslami ze taki byl zamysl czy ze tego sobie klient zyczyl
    tu jest wpelni profeska,wiec albo ktos kupuje taka konwencje albo nie

tez mialem kilku takich co na widok moich zdjec sie nerwowo uaktywniali,mysle ze to szersze zagadnienie
    Road to Manila

Domyślnie

Fajne to ostatnie. Dobre swiatlo, twoja obrobka, bardzo geometryczne zdjecie. Nie podoba mi sie ta flara, nie podoba mi sie balagan za mlodym.
    JN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dżigital Zobacz posta
    @S4INT.Najłatwiej moralizować innych, pisać o patologii, wyjechać im od frustratów gdy ktoś ośmieli się napisać swoje zdanie, a samemu wstawiać foty w każdym konkursie dla dzieciaków by odebrać im nagrody.. prawda?, co teraz wystawiasz na allegro? kredki?
    No i widzisz. Nie pisałem o Tobie, bo jesteś nowy (chyba, że to po prostu fakenick) i nie wiesz co się dzieje i jak tu niektórzy nie mogą przeżyć że pank robi takie foty, a Ty do mnie wyjeżdżasz z dziwnymi tekstami. Nie wiem czemu akurat Ciebie to dotkneło?

Poza tym nie moralizuje - napisałem co myślę o tym co widzę.

Swoje zdanie o zdjęciach wyraziłem w poprzednik wątku i powtarzać się nie będę.

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów