Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 77

Wątek: Plenerowo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta

Dodatkowo brzydko wygląda ręka włożona w ten sposób do kieszeni oraz to, że jego pozycja jest "mszowa" (ja to tak sobie nazywam) czyli podobna do tej, którą się przyjmuje w kościele jak msza trwa okropnie długo i przenosimy ciężar ciała z jednej nogi na drugą
    hahaha - to sie nazywa KONTRAPOST
    mszowa... dobre

Domyślnie

Fajne. Choc ja bym tu pojechal jakims zniebowstapieniem.

Domyślnie

nie lubie jak ktos kto majac braki techniczne i brak wyobrazni,zaslania sie haslami ze taki byl zamysl czy ze tego sobie klient zyczyl
    tu jest wpelni profeska,wiec albo ktos kupuje taka konwencje albo nie

tez mialem kilku takich co na widok moich zdjec sie nerwowo uaktywniali,mysle ze to szersze zagadnienie
    Road to Manila

Domyślnie

Fajne to ostatnie. Dobre swiatlo, twoja obrobka, bardzo geometryczne zdjecie. Nie podoba mi sie ta flara, nie podoba mi sie balagan za mlodym.
    JN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yakoop Zobacz posta
    Fajne to ostatnie. Dobre swiatlo, twoja obrobka, bardzo geometryczne zdjecie. Nie podoba mi sie ta flara, nie podoba mi sie balagan za mlodym.
    zdjecia pod słońce często generują flarę, bałagan? to plener, pejzaż miejski, ale ok, może Tobie to przeszkadza,
    popieram Panka żze zdjęcia powinno sie oglądać nie od strony technicznej ale postrzegać jako całość, kolorystyke i światło, technicznie to sie zdjęcie robi - nie rozumiem też (najczęściej w wątkach panka) tej niesamowitej dbałości o szczegóły - zasłonięte dłonie, brak nogi podczas wyskoku i innych podobnych - kiedy oglądając zdjęcia właśnie tych najsurowszych forumowych krytyków widzi sie właśnie u nich w/w niedociągnięcia - słabo sie robi...
    jak zawsze Twoje zdjęcia PANK mi sie podobają - choć sam robię inne - nie przeszkadza to mieć szerszych horyzonty i pogladów na prace innych.

Domyślnie

Luz, calosciowo mi sie bardzo podoba - tak jak napisalem. A czepiam sie, bo po to sie wrzuca zdjecia na forum - kazdy pisze o tym co mu sie widzi a co nie
    JN

Domyślnie

Flarę dołożyłem w fotoszopie Minusem dobrych obiektywów jest to że ni cholery nie chcą flar pod słońce łapać.

Domyślnie

Echh, widze, że w zasadzie to już nie ma o czym pisać.
    MŚSWKFŚ-MS znowu załatwił cały wątek

Domyślnie

W watku panka, pojawił sie genghiskhan!!! No to sie zacznie......... ide po piwo i czipsy......
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

urwało młodej nogę a być może ma tylko jedną. poza tym to dosyć ciekawe zdjęcie.
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów