Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Mój Ty bohaterze!

Ciekawe czy to jakaś zorganizowana akcja i kilku innym pajacom też podmieniono linki?
    Sam jesteś pajac.

Domyślnie

Bardzo możliwe, ale przynajmniej mniej upierdliwy. Przy okazji, Twoja reakcja świadczy o tym że jednak nie skumałeś dowcipu, co mnie specjalnie jakoś nie dziwi.

Domyślnie

Bardzo możliwe, ale przynajmniej mniej upierdliwy. Przy okazji, Twoja reakcja świadczy o tym że jednak nie skumałeś dowcipu, co mnie specjalnie jakoś nie dziwi.
    Mnie też nie dziwi, że robisz takie foty. W końcu jesteś z wawy, czego ci szczerze współczuje.

Domyślnie

genghiskhan, nie widzisz, że sam sobie robisz największą anty reklamę jako fotograf i człowiek?
    nic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slivus Zobacz posta
    genghiskhan, nie widzisz, że sam sobie robisz największą anty reklamę jako fotograf i człowiek?
    reklamę gdzie? tu? w miejscu gdzie administracja kpi i naśmiewa się z użytkownika? zamiast wstawiać pajacyki trzeba było dać bana
    okazuje się, że to forum to jeden wielki cyrk - podziękowałem już, czekam tylko na usunięcie konta
    Ostatnio edytowane przez genghiskhan ; 08-09-2011 o 00:55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    Mnie też nie dziwi, że robisz takie foty. W końcu jesteś z wawy, czego ci szczerze współczuje.
    Uuu. No to mi pojechałeś. Może jeszcze jakiegoś dziadka w wermachcie mi wyśledzisz? To co tu robisz, mały człowieku, jest wyjątkowo niskich lotów. Na tym kończę jakąkolwiek polemikę z tobą, z ludźmi twojego pokroju nie ma to najmniejszego sensu.

EDIT:
    O tym że nie piszę o fotografii tylko postawie wydawało mi się oczywiste, ale widząc że niektórych przerasta to co byłoby jasne dla średnio rozgarniętego przedszkolaka to zaznaczam ten istotny fakt.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 08-09-2011 o 01:05 Powód: tak żeby wszyscy zrozumieli

Domyślnie

z ludźmi twojego pokroju nie ma to najmniejszego sensu.
    no to zostaniesz sam na forum wielki mistrzu fotografii tzn zakało miało być

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=113504

Domyślnie

To na dobranoc pragnę przeprosić autora wątku za zrobienie takiego syfu. Rób kotlety dalej, za każdym razem co raz lepsze, albowiem powiadam Ci, że lepszy kotlet na talerzu niż fast-food w kieszeni.

Domyślnie

No to żeście sobie panowie pojechali, pogadali i tyle

Co do zdjęć - ktoś w natłoku odpowiedzi w tym wątku napisał, że duża część par woli zwykłe zdjęcia "kotletowe".
    Pary widząc moje zdjęcia wiedzą co dostaną, w jakim stylu itp.
    Mnie np osobiście bardziej podobają się tego typu prace (ale nie mówię, że inne są złe oczywiście - są nawet niektóre ekstra - to jest moje zdanie) i dlatego też tak je wykonuje a nie inaczej.
    Nie chce się tłumaczyć co i jak i dlaczego bo to przecież nie komenda a nasze forum

Pary są różne, jedne szalone, inne tzw "flaki z olejem".
    mnie trafiają się te pośrodku i jestem z tego zadowolony.

no to na tyle.

Domyślnie

Myślę że nie wszystko, ale nie w tym rzecz. To co kolega pokazał to największa możliwa sztampa wiejąca banałem na kilometr.
    Mi się te zdjęcia podobają (można się każdego czepić, zależy czego autor oczekuje). Czy już nie można robić takich "wiejących banałem na kilometr" zdjęć???
    Pank, jak myślisz, dla kogo robimy zdjęcia ślubne? Myślę, że stałeś się niewolnikiem "kreatywności", która, o czym wszyscy tu dobrze wiemy, raz Ci wychodzi a raz nie. franz55, nie tłumacz się, olej tego typu wypowiedzi i rób coraz lepsze zdjęcia. Powodzenia.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów