Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Domyślnie Sesja ciążowa w wersji hardcore-sweet

Para, dość wyluzowana, zażyczyła sobie sesji ciążowej na której pośmieje się z siebie i z sesji ciążowych, efekt wyszedł taki:

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.

Domyślnie

pani mogła pokazać troszkę brzuszka, generalnie lubię taki sposób obróbki. podoba mi się

Domyślnie

obrobka jest mocno niestaranna, chyba ze to tez byl zamysl zeby sie posmiac z obrobki... Poza tym... ubranie takiej sukienki na taka sesje to strzal w kolano

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    Poza tym... ubranie takiej sukienki na taka sesje to strzal w kolano
    A szemusz to?

Domyślnie

zeby potem nik nie pisal jak powyzej, ze pani mogla pokazac troche brzuszka

Domyślnie

Rozumieć. Zamysł był taki że sukienka ma być maksymalnie lekka, zwiewna, romantik stajl.

Domyślnie

Nie zgodzę się z przedpiścą niestety
    Obróbka - to akurat najsłabsza strona tych fotek. Sylwetki na większości takie mocno przerysowane, wręcz w nienaturalny czy niemal karykaturalny sposób. Chyba, że taki był zamiar autora. Jeżeli tak to rozumiem ale nie akceptuję. Jestem raczej za tradycyjnym sposobem pokazania takich scen.
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoora Zobacz posta
    Nie zgodzę się z przedpiścą niestety
    Obróbka - to akurat najsłabsza strona tych fotek. Sylwetki na większości takie mocno przerysowane, wręcz w nienaturalny czy niemal karykaturalny sposób. Chyba, że taki był zamiar autora. Jeżeli tak to rozumiem ale nie akceptuję. Jestem raczej za tradycyjnym sposobem pokazania takich scen.
    mialo byc z jajem i sarkazmem plus ironia i kpina... ok, tylko zabraklo szczegolow... swoja droga romantik style i jakas smycz i krzywe kadry... oksymoron

Domyślnie

Tak, miało być karykaturalnie, dokładnie taka była koncepcja. Romantik stajl miała być tylko pani, właśnie dla tego żeby kontrast z panem był możliwie jak największy. W tym samym celu wybrałem taki cukierkowy sposób obróbki.

Domyślnie

ogólnie spoko, ale wszystkie zdjęcia typu: ona stoi, on na kolanach na smyczy...
    rozumiem taki zamysł sesji, ale 9 bardzo podobnych zdjęć nudzi się już w połowie...
    do takiego setu mogłeś dać albo inne kadry jeszcze, albo mniej...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów