Szukaj
pani mogła pokazać troszkę brzuszka, generalnie lubię taki sposób obróbki. podoba mi się
obrobka jest mocno niestaranna, chyba ze to tez byl zamysl zeby sie posmiac z obrobki... Poza tym... ubranie takiej sukienki na taka sesje to strzal w kolano
zeby potem nik nie pisal jak powyzej, ze pani mogla pokazac troche brzuszka![]()
Rozumieć. Zamysł był taki że sukienka ma być maksymalnie lekka, zwiewna, romantik stajl.
Nie zgodzę się z przedpiścąniestety
Obróbka - to akurat najsłabsza strona tych fotek. Sylwetki na większości takie mocno przerysowane, wręcz w nienaturalny czy niemal karykaturalny sposób. Chyba, że taki był zamiar autora. Jeżeli tak to rozumiem ale nie akceptuję. Jestem raczej za tradycyjnym sposobem pokazania takich scen.
Yoora
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Tak, miało być karykaturalnie, dokładnie taka była koncepcja. Romantik stajl miała być tylko pani, właśnie dla tego żeby kontrast z panem był możliwie jak największy. W tym samym celu wybrałem taki cukierkowy sposób obróbki.
ogólnie spoko, ale wszystkie zdjęcia typu: ona stoi, on na kolanach na smyczy...
rozumiem taki zamysł sesji, ale 9 bardzo podobnych zdjęć nudzi się już w połowie...
do takiego setu mogłeś dać albo inne kadry jeszcze, albo mniej...
Skontaktuj się z nami