Szukaj
Bardzo możliwe, ale przynajmniej mniej upierdliwy. Przy okazji, Twoja reakcja świadczy o tym że jednak nie skumałeś dowcipu, co mnie specjalnie jakoś nie dziwi.
genghiskhan, nie widzisz, że sam sobie robisz największą anty reklamę jako fotograf i człowiek?
nic
Ostatnio edytowane przez genghiskhan ; 08-09-2011 o 00:55
Uuu. No to mi pojechałeś. Może jeszcze jakiegoś dziadka w wermachcie mi wyśledzisz? To co tu robisz, mały człowieku, jest wyjątkowo niskich lotów. Na tym kończę jakąkolwiek polemikę z tobą, z ludźmi twojego pokroju nie ma to najmniejszego sensu.
EDIT:
O tym że nie piszę o fotografii tylko postawie wydawało mi się oczywiste, ale widząc że niektórych przerasta to co byłoby jasne dla średnio rozgarniętego przedszkolaka to zaznaczam ten istotny fakt.
Ostatnio edytowane przez pank ; 08-09-2011 o 01:05 Powód: tak żeby wszyscy zrozumieli
no to zostaniesz sam na forumwielki mistrzu fotografii
tzn zakało miało być
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=113504
To na dobranoc pragnę przeprosić autora wątku za zrobienie takiego syfu. Rób kotlety dalej, za każdym razem co raz lepsze, albowiem powiadam Ci, że lepszy kotlet na talerzu niż fast-food w kieszeni.
No to żeście sobie panowie pojechali, pogadali i tyle
Co do zdjęć - ktoś w natłoku odpowiedzi w tym wątku napisał, że duża część par woli zwykłe zdjęcia "kotletowe".
Pary widząc moje zdjęcia wiedzą co dostaną, w jakim stylu itp.
Mnie np osobiście bardziej podobają się tego typu prace (ale nie mówię, że inne są złe oczywiście - są nawet niektóre ekstra - to jest moje zdanie) i dlatego też tak je wykonuje a nie inaczej.
Nie chce się tłumaczyć co i jak i dlaczego bo to przecież nie komenda a nasze forum
Pary są różne, jedne szalone, inne tzw "flaki z olejem".
mnie trafiają się te pośrodku i jestem z tego zadowolony.
no to na tyle.
![]()
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
Mi się te zdjęcia podobają (można się każdego czepić, zależy czego autor oczekuje). Czy już nie można robić takich "wiejących banałem na kilometr" zdjęć???
Pank, jak myślisz, dla kogo robimy zdjęcia ślubne? Myślę, że stałeś się niewolnikiem "kreatywności", która, o czym wszyscy tu dobrze wiemy, raz Ci wychodzi a raz nie. franz55, nie tłumacz się, olej tego typu wypowiedzi i rób coraz lepsze zdjęcia. Powodzenia.
D700, N24D, N35D, N85D, S150
Skontaktuj się z nami