Close

Strona 191 z 371 PierwszyPierwszy ... 91141181189190191192193201241291 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 901 do 1 910 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    a co do Androida to tak wspaniały to on chyba nie jest, też ma zwiechy jak macowy OS do "ajfonów", więc czy tak wychwalany to nie wiem - korzystam z samsunga galaxy i czasem zgodnie z zaleceniami trzeba go wyłączyć bo taka lub inna aplikacja się powiesiła i żre procek baterię jak głupi
    IOS w ajfonie też jest Linuxem. I jeśli się w nim nie nagrzebie to się nie wiesza. Działa jak mu Steve przykazał. A nawet w grzebanym, zastrajkować potrafi aplikacja. System może ją bez problemu wykopać.

Android jest zły tylko przez przeładowanie badziewiem wszelakim, kalejdoskopowaty interfejs w którym niczego nie można znaleźć i kiepskie urządzenia z jakimi jest sprzedawany. Ale jest nadzieja, są kolesie co uruchomili Androida na Iphone. Będzie lepiej.

pomyliłem się i przyznałem się do tego, ale Ty do tego nie dorośniesz nigdy w swym zacietrzewieniu
    Ale ja się nigdzie nie pomyliłem, więc do czego mam się przyznawać?

skoro edytujesz posty po publikacji to odniosę się do przeedytowanego - pomyliłem się
    Dlaczego się Pan "pomylił"? Przecież to był pierwszy odruch, znaleźć coś czemu można zaprzeczyć. I proszę nie udawać że nie. Celowo wychwyciłem, aby "pomyłka" nie zniknęła.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 02-09-2011 o 00:37
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    A dlaczego się Pan "pomylił"? Przecież to był pierwszy odruch, znaleźć coś czemu można zaprzeczyć. I proszę nie udawać że nie. Celowo wychwyciłem, aby "pomyłka" nie zniknęła.
    do jasnej cholery - nie wiem jak u Ciebie, ale ja do własnych błędów się przyznaję i ich nie tuszuję, więc może daruj sobie te impertynenckie wstawki, oskarżanie kogoś o manipulację, o kłamstwa itd, dobrze?
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

do jasnej cholery - nie wiem jak u Ciebie, ale ja do własnych błędów się przyznaję i ich nie tuszuję, więc może daruj sobie te impertynenckie wstawki, oskarżanie kogoś o manipulację, o kłamstwa itd, dobrze?
    Oczywiście że się Pan przyznaje, w tym przypadku nie ma innego wyjścia. Chodzi mi o pobudkę. Absolutnie nie zarzucam kłamstwa, ale chęć podważenia wiarygodności wypowiedzi rozmówcy jak najbardziej. Ale dość o tym...
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Oczywiście że się Pan przyznaje, w tym przypadku nie ma innego wyjścia. Chodzi mi o pobudkę. Absolutnie nie zarzucam kłamstwa, ale chęć podważenia wiarygodności wypowiedzi rozmówcy jak najbardziej. Ale dość o tym...
    niesamowity jesteś, kłamstwo zarzucałeś mi parę postów wyżej w innej okazji, teraz próbujesz mnie ośmieszać - sprawia ci to jakąś przyjemność czy jak?

tak, wyobraź sobie, że się po prostu pomyliłem - symbiana w nokii wrzuciłem do jednego wora z linuxem, a to system bazowany na palm os, nie na linuxie - przyznałem się do błędu
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

tak, wyobraź sobie, że się po prostu pomyliłem - symbiana w nokii wrzuciłem do jednego wora z linuxem, a to system bazowany na palm os, nie na linuxie - przyznałem się do błędu
    Dobra niech będzie, że pomyłka. Znaczy skoro nie ma walniętych urządzeń z Linuxem, to Linux jest ok? Możemy tak to uogólnić? Kończymy OT?

Ostatnio edytowane przez Władca Pixeli ; 02-09-2011 o 02:15
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Napisane o 2 nad ranem...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Tak a audi jest lepsze od hondy, a murzynki lepsze do azjatek Panowie dajcie spokój, jak ktoś chce to niech używa PC a inny będzie miał maca. Prawo wyboru, na co kogo stać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toki Zobacz posta
    Tak a audi jest lepsze od hondy, a murzynki lepsze do azjatek Panowie dajcie spokój, jak ktoś chce to niech używa PC a inny będzie miał maca. Prawo wyboru, na co kogo stać.
    Myśle, że nie o kase chodzi a o przekonania i przyzwyczajenia. Patrząc na stopki biednych tu nie brakuje a świadomie pozostają przy Windowsie. Szkoda tylko, że usilnie próbują wmówić użytkownikom OS X, że ich system jest równie dobry nie próbując pracować dłużej w czymś innym i nie mając porównania.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Dokładnie, czasami dobrze jest się przesiąść i sprawdzić czy inni mają rację. Jakoś nie znam osoby która po przesiadce na maca wróciła do windowsa. Owszem może używać czasami windowsa tak jak ja bo nie wszystkie programy są na osX (Solid Edge, Inventor itp) ale w codziennym użytkowaniu wracają do osX. Fanboye? Magia Jobsa a może poprostu wygoda?

Strona 191 z 371 PierwszyPierwszy ... 91141181189190191192193201241291 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów