Close

Strona 91 z 371 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 901 do 910 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    a moze wlasnie dlatego... lepiej miec Mac'a

O cholera! Wiedzialem ze w US szpieguja itp. ale ze wymuszaja na mikrosofcie furtki w oprogramowaniu to jakies jaja. Niech mi ktos jeszcze raz powie ze USA to wolny kraj . . . No i jestem swiadomy ze trafiaja do nas tylko strzepki informacji, taki czubek gory lodowej. A jak to sie ma do oprogramowania OSa z Appla? Pewnie to samo bo to tez amerykan. Jak to dobrze ze jest jeszcze alternatywa w postaci Linuxa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    Nascie godzin dziennie? Taki pracowity jestes czy komputer kuleje?
    Nie pracuje na etacie -- jesli cos Ci to mowi.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebwer Zobacz posta
    a po prostu HP i vista na recovery podobno jakoś dla HP przygotowana.
    Nic nie jest specjalnie przygotowane, jeśli masz na myśli stację roboczą HP. Po prostu Vista jest wgrana na twardy dysk i w momencie, kiedy pierwszy raz otwierasz komputer to automatycznie się instaluje. W zestawie nie ma płyty z Vistą i recovery jest między innymi po to, żeby samemu sobie zgrać Vistę na płytę jako back-up.

Domyślnie

a dlaczego nie MAC? Czy wszyscy muszą mieć*PC? Ludzie mają wybór, biorą to co im się*podoba i na czym lubią pracować.

Domyślnie

Bo niektórzy jeszcze nie spróbowali. Jak spróbują, jak trochę popracują to może o Windowsach nie zapomną [bo to na całe życie doznanie ] ale wrócić nie będą chcieli.

Żeby nie było, kiedyś byłem gorącym zwolennikiem PC, a do Apple'a robiłem dwa podejścia i już sobie nie wyobrażam inaczej.

Domyślnie

tablet w usa od 499 do 699 (od 16 giga do 64 giga) plus 130 dolków jak ktoś chce z 3g .

Ciekawe czy jak mam IP to będę mógł "udzielić" internetu ?

tak czy inaczej zapowiada sie ciekawie

Domyślnie

Jeśli będzie na tym chodzić Fotostation to borę od ręki

Lukasz
    [F100] [D3]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubows Zobacz posta
    tablet w usa od 499 do 699 (od 16 giga do 64 giga) plus 130 dolków jak ktoś chce z 3g .

nie zapowiada sie ciekawie bo nie pracuje po os x.
    ide smarowac iphone viagara, bede mial druga generacje ipada
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubows Zobacz posta

Jak najbardziej będziesz mógł.

Domyślnie

Ja sie troszke zawiodłem. Myslalem ze bedzie mial os x a nie iphone os. Brak jezyka pl troszke go dyskwalifikuje. Pisanie maili bez polskich znaków bedzie niepoważne przez szanujące sie osoby np biznesu, lub fanów prof Miodka . U nas nie ma iTunes store z muzyka, ksiażkami i filmami wiec urządzenie staje sie bezużyteczne. Czytanie gazet, surfowanie po necie ? Szkoda pieniedzy(ps ciekawe ile bedzie w Polsce kosztować ? 2500 ? ). Mam od tego iPhone'a 3gs.

Strona 91 z 371 PierwszyPierwszy ... 41818990919293101141191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów