Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Kreta 2011

Domyślnie

Gryfino ma swój urok a międzyodrze jest jeszcze piękniejsze - szczególnie dla wielbicieli przyrody i makro. W innym poście zamieściłem jedną z bardziej ulubionych wakacyjnych fotek - mianowicie złapanej przez kolegę modliszki. Żałuję że nie popstrykałem więcej, ale niestety uciekła ...
    W razie gdyby zapraszam w Gryfińskie strony bo chętnych do fotografowania jest tu trochę
    Carpe diem ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciekola Zobacz posta
    Gryfino ma swój urok a międzyodrze jest jeszcze piękniejsze - szczególnie dla wielbicieli przyrody i makro. W innym poście zamieściłem jedną z bardziej ulubionych wakacyjnych fotek - mianowicie złapanej przez kolegę modliszki. Żałuję że nie popstrykałem więcej, ale niestety uciekła ...
    W razie gdyby zapraszam w Gryfińskie strony bo chętnych do fotografowania jest tu trochę
    Myślałem, że jesteś dziewczyną, to nie jest w porządku! Ksywka nie powinna wprowadzać w błąd.

Po innych tematach nie łażę, nie widziałem Twojej modliszki. Krajobrazy też są u Ciebie niczego sobie. Za zaproszenie dziękuję, na razie nie planuję.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Ja jestem Maciek a moja kobieta która wiernie mi kibicuje ma na imię Ola
    Stąd połączenie ksywki
    Carpe diem ...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów