Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Kreta 2011

Domyślnie Kreta 2011

Pierwszy post, pierwsze zdjęcia - Jezu boję się ...
    /1/
    /2/
    /3/
    /4/
    /5/

Domyślnie

Coś źle podlinkowałeś zdjęcia. Nie wyświetlają się.

Domyślnie

Nie bój się!
    Ja mam dużo większego stracha, pewnie komputer popsuł się. Zdjęcia nie chcą się otworzyć.
    Przeczytaj na spokojnie instrukcję umieszczania zdjęć na forum. Powodzenia i głowa do góry.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

No widzisz. Tyle strachu a nikt Ci nawet jednego złego słowa nie powiedział

Domyślnie

Może pomogę:
    W Firefox'ie - prawy klawisz na zdjęciu "kopiuj adres obrazka" i ten adres w znacznikach img.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

cywilizowane forum, cywilizowani ludzie
    dziękuję Mirku, muszę jeszcze popracować przy zamieszczaniu zdjęć, ale to na pewno się poprawi wkrótce.

Domyślnie

Witam na forum.
    Kaczuszka na 1 bardzo miła i sympatyczna.
    Bardzo ładny krajobraz na 3. Przeszkadza mi dół: krzyż a szczególnie rozświetlona zieleń. Jeśli można usunąć jasne paprochy oraz 300 stopni Celcjusza, to będzie super.
    Masz ciekawe spojrzenie.

Pozdrawiam
    Krzysztof.

Domyślnie

tak będzie lepiej ?? wydaje mi się że ten krzyż miał "coś w sobie"
    Carpe diem ...

Talking

Dla mnie ten krzyż miał bardzo dużo "w sobie". Reszta na pewno nie.
    Pomysł z krzyżem miałaś b.dobry, był on jednak mocno z dołu, uciekał z kadru i odciągał wzrok. Umieszczenie go w mocnym punkcie diametralnie by zmieniło odbiór - stałby się gwoździem obrazu.

Nie pytaj czy "tak będzie lepiej??" Ja podpowiadam, ale to Ty musisz czuć sercem czy teraz bardziej Ci się podoba. Jeśli serce mówi "Nie", to nie słuchaj mnie. Zawsze słuchaj swego serca i nim się kieruj. Zdjęcia mają podobać się przede wszystkim Tobie. Jaki będzie sens jeśli będą się podobały innym a Ty nie będziesz mogła na nie patrzyć???

P.S. Byłem i zwiedzałem Gryfino, podobało mi się.

Domyślnie

Teraz 3 jest ładna i całkiem sympatyczna.

Czekam na następne zdjęcia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów