Close

Strona 20 z 57 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 570

Wątek: d5100 czy d90

Domyślnie

jogurt
    bo usmiech w zyciu jest najwazniejszy...
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Twój podpis w podobnym klimacie. Masz ode mnie wielkie "like it"!
    x100s

Domyślnie

to teraz ustawke by pasowalo zrobic i na miasto wyskoczyc na streeta razem
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    A co do nowego to ja sceptyk jestem. Samochod mam stary, koledzy wymieniaja i ciagle serwis robia, a ja jezdze. Zone mam ciagle ta sama, koledzy wymieniaja i ciagle nie sa zadowoleni. Tak samo i z puszka.
    Ja natomiast bieliznę zmieniam regularnie i jestem zadowolony (me dziewcze też sobie chwali takie poświęcenie z mojej strony). Tak na poważnie, to było już kilka razy, każdemu co innego leży. Za to dziś się dowiedziałem, że disha można podpiąć na lampę na stopce( nie wiem czy dobrze zrozumiałem). Jak to wygląda gabarytowo i czy to b.dish z prawdziwego zdarzenia czy jakaś malutka atrapa?(jakbyś zapodał linka albo zdjęcie poglądowe to będę wdzięczny - może być nokią )
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 19-05-2011 o 13:30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polikon Zobacz posta
    I jeszcze jedno. Spotkał się ktoś ze zmodernizowany oprogramowaniem do puszek. Tak jak robią to w smartfonach. Mam w swoim telefonie zmodyfikowane oprogramowanie i mogę sobie tak poustawiać telefon jak mi pasuje a nie tak jak życzy sobie korporacja. Przypuszczam, że sporo można by wyciągnąć z tych puszek grzebiąc w oprogramowaniu.
    Oczywiście że jest coś takiego: do Canonów (do kompaktów CHDK, a do lustrzanek Magic Lantern), do Panasoniców GH* jest parę hacków, do Sony SLT-* też coś widziałem. Ale do Nikonów nie. Być może wśród fotografów jest mniej zdolnych programistów?

Domyślnie

Może nie brak programistów. Tylko popularność w pewnych kręgach danego sprzęciku. Biorąc na przykład telefonik HTC HD2, fajny sprzęcik i ROMów modyfikowanych jest od groma, można wybierać dowoli. A już HTC HD2 mini, nie znajdziesz prawie nic, a sprzęcik prawie taki sam tylko trochę mniejszy.
    D5100 (Okrojony do swojej ceny (nie wartości)) +Grip + N18-105 +N35/1.8G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adek23 Zobacz posta
    Ale do Nikonów nie. Być może wśród fotografów jest mniej zdolnych programistów?
    A co to oprogramowanie miałoby robić nowego? Czytać instrukcje za "fotografa"?

Domyślnie

Dodawac nowe funkcje, poprawiac te juz obecne itp?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robber Zobacz posta
    np. zoom cyfrowy, tapety na tylnym wyświetlaczu, czy choćby grę w węża na górnym
    x100s

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robber Zobacz posta
    Ale co poprawiać jeśli nie ma jeszcze zdjęć? Dekielek odpuszczam...

Strona 20 z 57 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów