lakersi dogorywają - jakaś bijatyka się szykuje
Szukaj
miazga co wyprawia Terry i Peja 15-16 za 3!
a Bynum jak dla mnie ban na przyszly sezon
"If you are a champion or on a championship squad, you have to lose like a champion." Mike Tirico
piekny koniec kariery zgotowali chlopaki Philowi
Road to Manila
żal patrzeć. Odoma faul jeszcze ujdzie, ale Bynum normalnie jakiś wyrok powinien dostać... Takich Lakersów nie chce się oglądać... Jax nie tak się miał żegnać z robotą trenera :/
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
piękne mamy playoffs w tym sezonie, ha i lakers już pożegnaliśmykibicuję heat od połowy lat 90tych i zdania nie zmieniam, pomimo, że wcześniej za lebronem nie przepadałem.
...
Playoofy piękne, ale moim zdaniem dla Lebrona na pierścień jeszcze zbyt wcześnie, a i faul Wade'a na Rondo w poprzednim meczu nie przysparza im sympatii. Trzymam kciuki za finał Memphis - Atlanta![]()
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
ja za finał memphis-miami![]()
...
Nie żebym lubił Atlantę - ale taki finał dałby po nosie Sternowi i jego marketingowej maszynce![]()
Po paskudnej kontuzji Rondo już nie widzę nikogo, kto miałby zatrzymać Heat. Wschód ogolą, w finałach raczej dadzą sobie radę. Chyba, że Dallas podejdzie tak perfekcyjnie jak do Lakersów. Mają więcej czasu, mogą się przygotować.
obyś nie miał racji, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie, kto będzie w stanie zatrzymać heat. Póki co kimś takim jest chyba Chris Bosh![]()
Skontaktuj się z nami