Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

To było robione w PS CS5 wersja Extended na komputerze Macintosh
    W starych PS był dodawany program Adobe ImageReady, który jest przeznaczony do animacji zdjęć.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

dzieki dzieki dzieki, nie mogłem znaleźć zadnego tutka
    de czysta i szkua

Domyślnie

fajne to jest
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

No teraz nas czeka wysyp "cinemagrafii" Ale co tam, HDR przeżyliśmy, selektywny kolor też... ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mishieck Zobacz posta
    No teraz nas czeka wysyp "cinemagrafii" Ale co tam, HDR przeżyliśmy, selektywny kolor też... ;]
    brawo, troszke tolerancji, jeszcze doczep sie do panoram sferycznych to bedzie smieszniej
    de czysta i szkua

Domyślnie

Trochę luzu - to żart był. Do tego służą emoty chyba... Zresztą sam wrzuciłem tutka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Raczej kamerę, bo nawet seria z D3 będzie zbyt wolna i ruch nie będzie aż tak płynny.
    Wystarczy lustro z tak modną obecnie opcją kręcenia filmów.

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    To było robione w PS CS5 wersja Extended na komputerze Macintosh
    W starych PS był dodawany program Adobe ImageReady, który jest przeznaczony do animacji zdjęć.
    I w zupełności wystarczy do tego niemal dowolnie stara wersja Szopa – już bodaj w 4 lub 5 (nie-CS, tych z lat 90.) dawało się wyeksportować animowanego GIFa. Klatki z filmu na upartego można sobie wyciągnąć z jakiegokolwiek playera, choćby systemowego – za pomocą screenshotów.
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mishieck Zobacz posta
    Trochę luzu - to żart był. Do tego służą emoty chyba... Zresztą sam wrzuciłem tutka.
    sora dzis mam meski okres
    de czysta i szkua

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów