Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

wszysko ladnie pieknie ale jakim softem to najlepiej potraktowac, skoro mowicie ze to z filmu, pewnie najblizej after effectem. Robilem sobie kiedys byle jakie gify w prostych gif animatorach, takie proste bzdety i nie moglem zrobic animacji w tak dobrej jakosci... pomóżcie bardzo spodobały mi sie te gify
    de czysta i szkua

Domyślnie

To było robione w PS CS5 wersja Extended na komputerze Macintosh
    W starych PS był dodawany program Adobe ImageReady, który jest przeznaczony do animacji zdjęć.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

dzieki dzieki dzieki, nie mogłem znaleźć zadnego tutka
    de czysta i szkua

Domyślnie

fajne to jest
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

No teraz nas czeka wysyp "cinemagrafii" Ale co tam, HDR przeżyliśmy, selektywny kolor też... ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mishieck Zobacz posta
    No teraz nas czeka wysyp "cinemagrafii" Ale co tam, HDR przeżyliśmy, selektywny kolor też... ;]
    brawo, troszke tolerancji, jeszcze doczep sie do panoram sferycznych to bedzie smieszniej
    de czysta i szkua

Domyślnie

Trochę luzu - to żart był. Do tego służą emoty chyba... Zresztą sam wrzuciłem tutka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mishieck Zobacz posta
    Trochę luzu - to żart był. Do tego służą emoty chyba... Zresztą sam wrzuciłem tutka.
    sora dzis mam meski okres
    de czysta i szkua

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów