Close

Strona 11 z 104 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 1040

Wątek: D5100

Domyślnie

brawo prz3mo !!!

aparacik bardzo fajny - lekki, wysokie ISO, obrotowy LCD - pewnie podmienię Żonie jej D3000 - może się nawet nie zorientuje
    Ostatnio edytowane przez Duszek ; 05-04-2011 o 20:14

Domyślnie

Sympatyczny, mały - jak na lustrzankę oczywiście - aparacik wyposażony w chyba aktualnie najlepszą matrycę na DX. Dla amatora bez "obciążenia" w postaci obiektywów bez silnika, który nie ma zacięcia reporterskiego może okazać się ciekawą alternatywą w stosunku do innych aparatów.

Domyślnie

Miłe zaskoczenie, bardzo pozytywne - oby nie było już zaskoczenia w "negatywną stronę" w trakcie użytkowania...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duszek Zobacz posta
    brawo prz3mo !!!
    Owszem , brawo

Mnie ten nowy model świetnie wpadł w oko. Lubie małe aparaty, no i ta matryca Trochę mało klawiszy i brak CLS ale ogólnie pozytywnie. Tylko żeby nie było przygód jak z D7000... Może zróbmy akcję na forum skierowaną do Nikon Polska - "NIE psuciu jakości N"
    Nic i Panasonic G3

Micro Four Thirds - moje doświadczenia z Micro 4/3

m3
    Gość

Domyślnie

No no, mam D5000 i teraz widzę że Nikon nieźle do przodu poszedł z następcą. Bardzo ciekawie się zapowiada ale zmieniać raczej nie będę bo jestem zadowolony a półtora roku użytkowania to za mało jeszcze na zmiany raczej ;]

Domyślnie

Duszek, czy możesz nam przybliżyć jak wygląda taka szybka podmiana D3000 na D5100 Twojej Żony? Mam analogiczną sytuację i chętnie skorzystam z nauk Mam obawy, że jednak ten uchylny LCD wzbudzi jakieś podejrzenia, a później całe śledztwo Pozdrawiam
    molier13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez molier13 Zobacz posta
    Duszek, czy możesz nam przybliżyć jak wygląda taka szybka podmiana D3000 na D5100 Twojej Żony? Mam analogiczną sytuację i chętnie skorzystam z nauk Mam obawy, że jednak ten uchylny LCD wzbudzi jakieś podejrzenia, a później całe śledztwo Pozdrawiam
    dosyć rzadko go używa więc będę szedł w upartego, że zawsze się odchylał i taki duży był - z obiektywami się udawało - z body jeszcze nie próbowałem

D60, 18-200 vr i cos long-tele w przyszlosci

Domyślnie

Możecie wyjąć baterię i powiedzieć że się popsuł, wysłać niby do serwisu a potem powiedzieć, że nie mogą naprawić starego to dali nowy model w zamian.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory63 Zobacz posta
    Hmm przy obecnym kursie funta to 3000 PLN za to body to o wiele za wiele pewnie w ciągu 3 m-cy cena poleci w dół o jakieś 500-700 zł jak to zawsze bywa Ale nie mogę się doczekać opinii pierwszych szczęśliwców, którzy dostaną D5100 - oby tylko nie okazali się pechowcami "królikami doświadczalnymi"
    Nic i Panasonic G3

Micro Four Thirds - moje doświadczenia z Micro 4/3

Strona 11 z 104 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów