brawo prz3mo !!!
aparacik bardzo fajny - lekki, wysokie ISO, obrotowy LCD - pewnie podmienię Żonie jej D3000 - może się nawet nie zorientuje![]()
Szukaj
brawo prz3mo !!!
aparacik bardzo fajny - lekki, wysokie ISO, obrotowy LCD - pewnie podmienię Żonie jej D3000 - może się nawet nie zorientuje![]()
Ostatnio edytowane przez Duszek ; 05-04-2011 o 20:14
Sympatyczny, mały - jak na lustrzankę oczywiście - aparacik wyposażony w chyba aktualnie najlepszą matrycę na DX. Dla amatora bez "obciążenia" w postaci obiektywów bez silnika, który nie ma zacięcia reporterskiego może okazać się ciekawą alternatywą w stosunku do innych aparatów.
Miłe zaskoczenie, bardzo pozytywne - oby nie było już zaskoczenia w "negatywną stronę" w trakcie użytkowania...
No no, mam D5000 i teraz widzę że Nikon nieźle do przodu poszedł z następcą. Bardzo ciekawie się zapowiada ale zmieniać raczej nie będę bo jestem zadowolony a półtora roku użytkowania to za mało jeszcze na zmiany raczej ;]
Duszek, czy możesz nam przybliżyć jak wygląda taka szybka podmiana D3000 na D5100 Twojej Żony?Mam analogiczną sytuację i chętnie skorzystam z nauk
Mam obawy, że jednak ten uchylny LCD wzbudzi jakieś podejrzenia, a później całe śledztwo
Pozdrawiam
molier13
D60, 18-200 vr i cos long-tele w przyszlosci
Możecie wyjąć baterię i powiedzieć że się popsuł, wysłać niby do serwisu a potem powiedzieć, że nie mogą naprawić starego to dali nowy model w zamian.
Hmm przy obecnym kursie funta to 3000 PLN za to body to o wiele za wielepewnie w ciągu 3 m-cy cena poleci w dół o jakieś 500-700 zł jak to zawsze bywa
Ale nie mogę się doczekać opinii pierwszych szczęśliwców, którzy dostaną D5100 - oby tylko nie okazali się pechowcami "królikami doświadczalnymi"
![]()
Skontaktuj się z nami