pięknie, na mnie większe wrażenie robi BW![]()
Szukaj
Ja wybiore kolor. Ladnie w kolorkach, ladnie naswietlone, ogolnie obrobka bardzo na tak. Kadr tez niczego sobie. Ale niestety jest jedno powazne ale...
Motyw na zdjeciu (czyli widoczek zaraz po wyjsciu z gornej stacji kolejki) oklepany do upadlego, nawet przez turystow z malpkami i komorkami. Co to przez 1,5h pobytu na gorze jaki daje bilet nie ruszaja sie nawet poza wybrukowane alejki.
Ja czekam na wiecej. Bardzo chetnie w takich kolorkach i obrobce.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Nikon http://greg77.com/
Ładny widoczek na Orlą Perć. I pomyśleć, że swego czasu przelazłem ją w jeden dzień i to z bonusem (od Kasprowego, przez Świnicę, Zawrat, po Krzyżne i dalej do Kuźnic - trzynastogodzinna rzeźnia dla kolan)
Dla siebie wybieram kolor. Ot, bardziej mnie się podoba.
Taternikiem nie jestem, ale to Orla Perc raczej nie jest
Chyba raczej od Zawratu po Granaty sie ciagnie....trzynascie godzin moze byc malo
Ale dziekuje za mile slowa....
Nikon http://greg77.com/
Orla ciągnie się od Zawratu po Krzyżne, niektórzy zaliczają jeszcze odcinek Świnica - Zawrat.![]()
Co do zdjęcia, klasyczny kadr, bardzo ładnie podany.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Orla Grzesiek, Orla... Co prawda z Kościelca jest lepsza panorama, ale z Kasprowego też ją widać. No bo niby co miało by być pomiędzy Kasprowym, a granią Orlej?Jest tylko Hala Gąsienicowa i Kościelec
![]()
Prawdziwa Orla Perć, ciągnie się od Przełęczy Zawrat, do Polany pod Wołoszynem... ale odcinek między Krzyżne, a Wołoszynem, jest zamknięty już od lat międzywojennych XX wieku.
W trzynaście godzin, z Kasprowego do Kużnic, przez Świnicę i całą Orlą jest do zrobienia, wiem z autopsji... ale nie ma to wiele wspólnego z podziwianiem widoków i delektowaniem się pięknem górskich krajobrazów. To jest konkretne zapylanie, a pod koniec, powłóczenie nogami... heheW planach mam przejście w drugą stronę, ale już tylko odcinek Murowaniec - Krzyżne - Zawrat - Murowaniec. I tak zejdzie na to cały dzień.
Ech, no rzeczywiście. Dlaczego ja sobie ubzdurałem, że otwarty jest kierunek odwrotny: Kozi - Zawrat? Trudno, pójdę raz jeszcze w tę sama stronę. Akurat w dziesiątą rocznicę![]()
Zdecydowanie BW i niebo wcale nie jest za ciemne. Tak trzymaj!
Skontaktuj się z nami