trzeba koniecznie zmienić skrypt
Szukaj
trzeba koniecznie zmienić skrypt
A przyznanie ostrzeżenia?
Do tej pory raz tylko, na forum Pentaxa, widziałem, żeby moderator sobie przyznał lub poprosił kogoś innego o przyznanie ostrzeżenia. Pentaxowe forum biega jednak na innym silniku, to i możliwości mogą być inne.
Poza tym znana jest historia, nie wiem jednak czy to nie miejska legenda, o adminie jakiegoś forum, który chciał sprawdzić, czy jest sam siebie w stanie zbanować, a potem płakał jak to odkręcić, bo był jedynym adminem tego forum i stracił dostęp do niego.![]()
U nas też był taki przypadek (sailor). Ale takie ostrzeżenie też tylko administrator może dać.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Żeby tylko batożenie - pewnie mała iniekcja raczej![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Nie mając dostępu do PA nie mógł przyznać uprawnień admina drugiemu kontu*?
*Oczywiście mógł, ale biorąc pod uwagę sens legendy, nie był na tyle ogarnięty w temacie.
Proszę o uaktualnienie podwieszonej listy bananów o mój wybryk. Dwa tygodnie to dużo, zwłaszcza za rzekome naruszenie punktu 10a regulaminu. Jeżeli w mojej własnej stopce cytuję wypowiedź moderatora z forum to jest to uznawane za komentarz do działań władz forum? Przecież to tylko cytat moderatora z publicznej wypowiedzi (za którą jak każdy ponosi odpowiedzialność), a nie moje własne komentarze do działań władz.
Skoro jednak wszyscy chcą być przepisowi to chciałbym publicznie się poskarżyć, że zgłaszałem przypadek naruszenia zasad (przeklinanie), za który należało się ostrzeżenie. Oczywiście nic takiego się nie stało. Trochę wybiórcze to traktowanie użytkowników.
Edytka: W dodatku przed chwilką w mojej stopce pojawił się podpis, za który byłem ukarany banem i który był wycięty przez moda. O co chodzi? Sam już wyciąłem go w tej chwili.
Ostatnio edytowane przez elanek ; 21-02-2011 o 11:45
Skontaktuj się z nami