Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Banany.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Zmartwię cie, ale skrypt nie przewiduje opcji zbanowania moderatora
    trzeba koniecznie zmienić skrypt

Domyślnie

Zmartwię cie, ale skrypt nie przewiduje opcji zbanowania moderatora
    A przyznanie ostrzeżenia?
    Do tej pory raz tylko, na forum Pentaxa, widziałem, żeby moderator sobie przyznał lub poprosił kogoś innego o przyznanie ostrzeżenia. Pentaxowe forum biega jednak na innym silniku, to i możliwości mogą być inne.
    Poza tym znana jest historia, nie wiem jednak czy to nie miejska legenda, o adminie jakiegoś forum, który chciał sprawdzić, czy jest sam siebie w stanie zbanować, a potem płakał jak to odkręcić, bo był jedynym adminem tego forum i stracił dostęp do niego.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

U nas też był taki przypadek (sailor). Ale takie ostrzeżenie też tylko administrator może dać.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

niektórzy użytkownicy chcą być zbanowani. To nie żart.

Dobrowolne batożenie bananami? Dość śliska perwersja.

Domyślnie

Żeby tylko batożenie - pewnie mała iniekcja raczej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    Dobrowolne batożenie bananami? Dość śliska perwersja.
    Nie. Zbliżająca się sesja na uczelni i konieczność oderwania się od uzależniającego forum
    Zresztą były o ile pamiętam 3 takie prośby. Jedna o bana, a 2 inne o zmianę hasła i maila.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Nie. Zbliżająca się sesja na uczelni i konieczność oderwania się od uzależniającego forum
    Zresztą były o ile pamiętam 3 takie prośby. Jedna o bana, a 2 inne o zmianę hasła i maila.
    Oj tak. Na szczęście już po sesji
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    A przyznanie ostrzeżenia?
    Do tej pory raz tylko, na forum Pentaxa, widziałem, żeby moderator sobie przyznał lub poprosił kogoś innego o przyznanie ostrzeżenia. Pentaxowe forum biega jednak na innym silniku, to i możliwości mogą być inne.
    Poza tym znana jest historia, nie wiem jednak czy to nie miejska legenda, o adminie jakiegoś forum, który chciał sprawdzić, czy jest sam siebie w stanie zbanować, a potem płakał jak to odkręcić, bo był jedynym adminem tego forum i stracił dostęp do niego.
    założył sobie drugie konto ?

Domyślnie

Nie mając dostępu do PA nie mógł przyznać uprawnień admina drugiemu kontu*?

*Oczywiście mógł, ale biorąc pod uwagę sens legendy, nie był na tyle ogarnięty w temacie.

Domyślnie

Proszę o uaktualnienie podwieszonej listy bananów o mój wybryk. Dwa tygodnie to dużo, zwłaszcza za rzekome naruszenie punktu 10a regulaminu. Jeżeli w mojej własnej stopce cytuję wypowiedź moderatora z forum to jest to uznawane za komentarz do działań władz forum? Przecież to tylko cytat moderatora z publicznej wypowiedzi (za którą jak każdy ponosi odpowiedzialność), a nie moje własne komentarze do działań władz.
    Skoro jednak wszyscy chcą być przepisowi to chciałbym publicznie się poskarżyć, że zgłaszałem przypadek naruszenia zasad (przeklinanie), za który należało się ostrzeżenie. Oczywiście nic takiego się nie stało. Trochę wybiórcze to traktowanie użytkowników.
    Edytka: W dodatku przed chwilką w mojej stopce pojawił się podpis, za który byłem ukarany banem i który był wycięty przez moda. O co chodzi? Sam już wyciąłem go w tej chwili.
    Ostatnio edytowane przez elanek ; 21-02-2011 o 11:45
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów