Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Megalit.

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Piękne światło i kolory.

Domyślnie

Fajnie pokazane z klimatem.
    Pozdrawiam.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Fajne miejsce na fotki
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Łącznikiem między lewą a prawą jest zmierzch. Megality to między innymi, a może nawet głównie groby jakichś ważnych gości sprzed wieków, miejsce kultu zmarłych. W każdym razie miejsce kojarzone z odchodzeniem w przeszłość, a zachodzące Słońce jest tego symbolem. Tak to sobie jakoś wykombinowałem.
    Samo miejscówka jest dość trudna. Oprócz wystającego spomiędzy kamieni krzaka najbliższe drzewa stoją o jakiś 300m, ciężko poskładać coś atrakcyjnego mając kupkę głazów w szczerym polu. Albo jeszcze nie potrafię tego dostrzec. Na 100% tam wrócę i coś może innego wymyślę.
    Hehehehe...czyli do mnie trafiłeś w 100% Odczytałem Twoje intencje odrazu i dlatego trafiłeś do mnie tym obrazem. No nic ale o tym już pisałem. Pozdrawiam.

Domyślnie

Łącznikiem między lewą a prawą jest zmierzch. Megality to między innymi, a może nawet głównie groby jakichś ważnych gości sprzed wieków, miejsce kultu zmarłych. W każdym razie miejsce kojarzone z odchodzeniem w przeszłość, a zachodzące Słońce jest tego symbolem. Tak to sobie jakoś wykombinowałem.
    Samo miejscówka jest dość trudna. Oprócz wystającego spomiędzy kamieni krzaka najbliższe drzewa stoją o jakiś 300m, ciężko poskładać coś atrakcyjnego mając kupkę głazów w szczerym polu. Albo jeszcze nie potrafię tego dostrzec. Na 100% tam wrócę i coś może innego wymyślę.

Dzięki za obszerne wyjaśnienie.Ja osobiście zmierzchu jescze nie widzę,zmierzch nastanie niebawem.
    Może zle powiedziałem-nie nudno,ale statycznie trochę(ze względu na podział chyba również).Zdjęcie ogólnie jednak mi się podoba.Stare pogańskie czasy to niesamowite dzieje i nie mówię tu o jakiś wiedzminach czy innego typu bzdurach tylko o prawdziwej histori wymieszanej z kultem,wierzeniami,życiem codziennym.pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Greg77 a nie przeszkadza Ci przypadkiem podział?
    nie.....tym bardziej, ze sam czesto tak robie

Domyślnie

Ładnie sobie poradziles ze sloncem, podoba sie zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Dzięki za obszerne wyjaśnienie.Ja osobiście zmierzchu jescze nie widzę,zmierzch nastanie niebawem.
    Może zle powiedziałem-nie nudno,ale statycznie trochę(ze względu na podział chyba również).Zdjęcie ogólnie jednak mi się podoba.Stare pogańskie czasy to niesamowite dzieje i nie mówię tu o jakiś wiedzminach czy innego typu bzdurach tylko o prawdziwej histori wymieszanej z kultem,wierzeniami,życiem codziennym.pozdrawiam.
    W sumie miało być monumentalne, ale nie jestem przekonany czy udało mi się osiągnąć do końca taki efekt. W każdym razie na portalu fotoferia.pl przepadło w czeluściach tamtejszej ciemni. Nie dowiedziałem się dlaczego, mimo zadanego pytania żaden z anonimowo głosujących nie potrafił odpowiedzieć na to proste pytania.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    nie.....tym bardziej, ze sam czesto tak robie

Tylko się upewniam.Nie,bo wszystko przez tą moją pamięć dobrą-kiedyś dawno temu, przeszkadzało Ci to w jednym moim zdjęciu ale nie chciałeś powiedzieć czemu .

(przepraszam Nikonozaurze-nie mogłem się powstrzymać

W sumie miało być monumentalne, ale nie jestem przekonany czy udało mi się osiągnąć do końca taki efekt. W każdym razie na portalu fotoferia.pl przepadło w czeluściach tamtejszej ciemni. Nie dowiedziałem się dlaczego, mimo zadanego pytania żaden z anonimowo głosujących nie potrafił odpowiedzieć na to proste pytania.

Domyślnie

Dobre i chwytliwe ... głównie dla ciała i duszy

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów