Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Megalit.

Domyślnie

jedyne co bym zlikwidowal to bliczek na kamieniu....fajne zdjecie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Grzesiu, jeśli masz na myśli tę plamkę po lewej na górnym kamieniu to spieszę poinformować, że to placek jakiegoś porostu. Przyrodę trzeba chronić, nie stemplowałem...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dobra robota Panie Kolego...

Domyślnie

Taki prosty, przestrzenny kadr. Bardzo miły w odbiorze. Mocno wyciągałeś kamienie?

Domyślnie

Swietne zdjecie!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ciekawe, ladnie to pokazales, no a kolorki wymiataja!

Domyślnie

A mi się wydaje że ze słońcem pomiędzy tymi głazami to byłby lepszy pomysł(jedna z wielu opcji oczywiście)a tak nudno jest jak dla mnie-nie ma powiązania,relacji,zespolenia między prawą a lewą.Na plus jak w większości twoich zdjęć zresztą,wyczucie,delikatnośc ale ukryty pazur dzięki pracy nad zdjęciem.

Domyślnie

Greg77 a nie przeszkadza Ci przypadkiem podział?

Domyślnie

Świetny kadr,światło i kolor.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    A mi się wydaje że ze słońcem pomiędzy tymi głazami to byłby lepszy pomysł(jedna z wielu opcji oczywiście)a tak nudno jest jak dla mnie-nie ma powiązania,relacji,zespolenia między prawą a lewą.Na plus jak w większości twoich zdjęć zresztą,wyczucie,delikatnośc ale ukryty pazur dzięki pracy nad zdjęciem.
    Łącznikiem między lewą a prawą jest zmierzch. Megality to między innymi, a może nawet głównie groby jakichś ważnych gości sprzed wieków, miejsce kultu zmarłych. W każdym razie miejsce kojarzone z odchodzeniem w przeszłość, a zachodzące Słońce jest tego symbolem. Tak to sobie jakoś wykombinowałem.
    Samo miejscówka jest dość trudna. Oprócz wystającego spomiędzy kamieni krzaka najbliższe drzewa stoją o jakiś 300m, ciężko poskładać coś atrakcyjnego mając kupkę głazów w szczerym polu. Albo jeszcze nie potrafię tego dostrzec. Na 100% tam wrócę i coś może innego wymyślę.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów