jedyne co bym zlikwidowal to bliczek na kamieniu....fajne zdjecie!
Szukaj
jedyne co bym zlikwidowal to bliczek na kamieniu....fajne zdjecie!
Nikon http://greg77.com/
Taki prosty, przestrzenny kadr. Bardzo miły w odbiorze. Mocno wyciągałeś kamienie?
Swietne zdjecie!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ciekawe, ladnie to pokazales, no a kolorki wymiataja!![]()
A mi się wydaje że ze słońcem pomiędzy tymi głazami to byłby lepszy pomysł(jedna z wielu opcji oczywiście)a tak nudno jest jak dla mnie-nie ma powiązania,relacji,zespolenia między prawą a lewą.Na plus jak w większości twoich zdjęć zresztą,wyczucie,delikatnośc ale ukryty pazur dzięki pracy nad zdjęciem.
Greg77 a nie przeszkadza Ci przypadkiem podział?jedyne co bym zlikwidowal to bliczek na kamieniu....fajne zdjecie!
Łącznikiem między lewą a prawą jest zmierzch. Megality to między innymi, a może nawet głównie groby jakichś ważnych gości sprzed wieków, miejsce kultu zmarłych. W każdym razie miejsce kojarzone z odchodzeniem w przeszłość, a zachodzące Słońce jest tego symbolem. Tak to sobie jakoś wykombinowałem.
Samo miejscówka jest dość trudna. Oprócz wystającego spomiędzy kamieni krzaka najbliższe drzewa stoją o jakiś 300m, ciężko poskładać coś atrakcyjnego mając kupkę głazów w szczerym polu. Albo jeszcze nie potrafię tego dostrzec. Na 100% tam wrócę i coś może innego wymyślę.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami