Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Megalit.

Domyślnie Megalit.

Zapraszam.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dość prosty obrazek. Niemniej jednak podoba mi się zestawienie zachodzącego słońca i "stanowiska megalitycznego". Zmierzch społeczeństwa. Nie fajerwerk bo Ty akurat takowe masz ale bardzo przyjemne i ciekawe zdjęcie. Czy my w Polsce, w okolicach Szczecina mamy takowe miejsca megalityczne? Może jakis link jestes w stanie podać z łykiem historii. Pozdrawiam.

Domyślnie

Spodobały mi się te omszałe kamienie

Domyślnie

Qbass71 przeostrzyłeś i to mocno. Nawet ja miłośnik żylet, któremu zarzuca się często przeostrzanie widzę, że dałeś za mocno czadu.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Bardzo przyjemny obrazek, fajnie zaświeciło i te kamienie.

Domyślnie

Oj przyjemnie a szczególnie to światełko
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Dość prosty obrazek. Niemniej jednak podoba mi się zestawienie zachodzącego słońca i "stanowiska megalitycznego". Zmierzch społeczeństwa. Nie fajerwerk bo Ty akurat takowe masz ale bardzo przyjemne i ciekawe zdjęcie. Czy my w Polsce, w okolicach Szczecina mamy takowe miejsca megalityczne? Może jakis link jestes w stanie podać z łykiem historii. Pozdrawiam.
    Megalitów w Polsce jest sporo, Internet prawdę Ci powie. Ten akurat jest w NRD jakieś 30 km od Szczecina to ten w centrum kadru. Jest tu ich więcej w tym jeden "fałszywy".
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbass71 Zobacz posta
    Spodobały mi się te omszałe kamienie
    Doceniam Twoją wizję, ale zabrałeś tej fotce wszystko z klimatem na czele. Makabrycznego przeostrzenia nawet nie komentuję.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

porzadnie zrobione coś z niczego, i swietne opanowanie słońca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Doceniam Twoją wizję, ale zabrałeś tej fotce wszystko z klimatem na czele. Makabrycznego przeostrzenia nawet nie komentuję.
    Nie chciałem niczego zabierać szczególnie klimatu. Temu napisałem o kamieniach omszałych. Przeostrzenie się wzięło ale nie wiem skąd? Dopiero komentarz zwrócił moją uwagę.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów