Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 86

Domyślnie

Juz 4 miesiace nie pije i jestem z siebie bardzo dumny. Pilem kiedys duzo wina na co dzien. Whiskey raczej weekendowo, Laphroig to jedna z lepszych szkockich jakie pilem, z woda lub lodem. Bourbonow nigdy nie lubilem sa dla mnie za slodkie.
    Fajnie powspominac . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    Juz 4 miesiace nie pije i jestem z siebie bardzo dumny. Pilem kiedys duzo wina na co dzien. Whiskey raczej weekendowo, Laphroig to jedna z lepszych szkockich jakie pilem, z woda lub lodem. Bourbonow nigdy nie lubilem sa dla mnie za slodkie.
    Fajnie powspominac . . .
    Pogratulować wytrwałości. Niestety ja już nie piję 21 lat i czasami mam pewne wątpliwości czy dobrze robię. Jak byłem pijący uwielbiałem wiśniówki., tylko kaczorek był po nich niesamowity.

Domyślnie

Taka uwaga, Carlsberg w UK ma 3.8%
    Bardzo lubię ten sikacz.
    A w temacie whisky, to jej nie lubię, piję jak dostanę, albo ktoś postawi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Jak już pisałem, piwo z Bierhalle mi smakuje bardzo, ale nie mam pojęcia czy jest gdzieś indziej niż w Warszawie.
    sa sa 6 po Polsce sie znajdzie
    co do czerwonego jasia to jest masakra uczciwie ujmujac. aczkolwiek mozna w podobnym budzecie kupic cos calkiem sensownego - Old Smuggler czy Grands - co nie zabija podniebienia po pierwszym lyku
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maly5 Zobacz posta
    Old Smuggler czy Grands - co nie zabija podniebienia po pierwszym lyku
    Kiedyś ze znajomym Szkotem gadałem na temat whisky. Grantsa, Teachersa i tympodobne napitki nazwał delikatnie "tramps' drink"...
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Jak już pisałem, piwo z Bierhalle mi smakuje bardzo, ale nie mam pojęcia czy jest gdzieś indziej niż w Warszawie.
    Chociażby w katowickiej Silesia City Center.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marki Zobacz posta

Jeśli chodzi o wódkę, to oczywiście najlepsza jak dla mnie jest Finlandia A budżetowo to Krupnik albo De Lux.

pozdro
    Finlandia rzadzi fakt. Do krupniku sie ostatnio zrazilem bo 5 butelek mi zamarzlo w zamrazalniku:/ Budzetowy De lux po 17zl jak najbardziej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Kiedyś ze znajomym Szkotem gadałem na temat whisky. Grantsa, Teachersa i tympodobne napitki nazwał delikatnie "tramps' drink"...
    To ja w Szkocji spotkałem się z określaniem podłych łiskaczy jako "baking whisky" (że niby nadają się tylko do ciasta). Co nie zmienia faktu, że lokalesi na co dzień z lubością je sączą z racji doskonałego współczynnika volta-na-funt

A dla mnie jedynym wódą na myszach, która jako tako mi podeszła, był Jameson Single Malt kupiony w byłej fabryce, a obecnie muzeum tej firmy w Dublinie. Z typowo dżentylmeńskich rozrywek zdecydowanie bardziej preferuję cygara i ... Nieważne
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    A dla mnie jedynym wódą na myszach, która jako tako mi podeszła, był Jameson Single Malt kupiony w byłej fabryce, a obecnie muzeum tej firmy w Dublinie. Z typowo dżentylmeńskich rozrywek zdecydowanie bardziej preferuję cygara i ... Nieważne
    A mi jakoś Jameson niespecjalnie. Najbardziej lubię kukurydzianki takie jak Jack Daniels czy Jim Beam (ale black). Ale ja to i tak profanuję każdą szklaneczkę 2-3 kroplami... Pepsi
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

wszystko dobre co ma procenty i kopie i majatku na to sie nie traci
    na odwyku juz prawie rok...dziecko sie urodzilo i jakos juz pic sie nie chce

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów