Close

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 104

Domyślnie

Egipt jest bardzo fajnym miejscem, szczególnie z podwodnej perspektywy.
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Egipt jest bardzo fajnym miejscem, szczególnie z podwodnej perspektywy.
    wylacznie z podwodnej.
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

eee tam... Mi sie bardzo podobalo z perspektywy materaca na srodku basenu i ze szklaneczka w reku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pienia Zobacz posta
    rzecz w tym, że mam dom na wsi nad ładnym zalewem, więc wsi mi nie brakuje, prawie całą europę zwiedziłem,kawałek azji i afryki też...a w egipcie nie byłem, zawsze jakoś dziwnie byłem anty egipt, ale w tym roku egipt i już...!
    a co do wschodu, to też mi się tak nie tęskni, bo można by rzec, że pracuję na ukrainie...
    Kawał świata zjechałem wzdłuż i wszerz i na mojej liście krajów, do których chciałbym wrócić Egipt jest na końcu... szarym końcu. Generalnie jeżdżę pozwiedzać (wolę samodzielnie niż z wycieczką) i nigdy nie jeżdżę dwa razy do tego samego Państwa (bo w końcu państw na świecie - zawsze lepiej zobaczyć coś nowego), dla Egiptu raz zrobiłem wyjątek (po 10 latach) i to był wielBŁĄD.
    -najmniej sympatyczni tubylcy (w moim prywatnym rankingu)
    -mnóstwo mało sympatycznych turystów

Za pierwszym razem było nawet fajnie (część Zachodnia); za drugim razem (Synaj) okropnie.

Domyślnie

Zależy czego się oczekuje po takim wyjeździe. W tym przypadku mowa jest o rodzinnym wypoczynku z dziećmi.
    Nic lepszego nie znajdzie się w tej cenie. Egipt i Turcja trzymają jeszcze poziom. W innych krajach dziadostwo za większą cenę.
    Tutaj mamy pewną pogodę, dobre ośrodki w dobrej cenie.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    eee tam... Mi sie bardzo podobalo z perspektywy materaca na srodku basenu i ze szklaneczka w reku
    no.. i o to mi chodzi, miałem ciężki rok i tak w tym roku zamierzamy wypoczywać, mało aktywnie, chociaż aparat zawsze pod ręką, przecież zdjęcia do albumu też trzeba robić...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

A ja wrócę do Egiptu, może nie za rok czy dwa, ale za trzy mój synek będzie na tyle duży, że da rade mu rurkę wpakować do buzi i wepchnąć pod wodę
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pienia Zobacz posta
    no.. i o to mi chodzi, miałem ciężki rok i tak w tym roku zamierzamy wypoczywać, mało aktywnie, chociaż aparat zawsze pod ręką, przecież zdjęcia do albumu też trzeba robić...
    Poleciłbym parę innych fajnych miejsc na relaks, choć zapewne nieco (lub więcej niż nieco) droższych.

Domyślnie

Pienia a z jakiego biura i za ile od osoby dorosłej ?
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

lecę z Wezyr-a, 7500 za 2 osoby dorosłe i 3 letniego urwisa...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów