Egipt jest bardzo fajnym miejscem, szczególnie z podwodnej perspektywy.
Szukaj
Egipt jest bardzo fajnym miejscem, szczególnie z podwodnej perspektywy.
nic...
eee tam... Mi sie bardzo podobalo z perspektywy materaca na srodku basenu i ze szklaneczka w reku![]()
![]()
Kawał świata zjechałem wzdłuż i wszerz i na mojej liście krajów, do których chciałbym wrócić Egipt jest na końcu... szarym końcu. Generalnie jeżdżę pozwiedzać (wolę samodzielnie niż z wycieczką) i nigdy nie jeżdżę dwa razy do tego samego Państwa (bo w końcu państw na świecie - zawsze lepiej zobaczyć coś nowego), dla Egiptu raz zrobiłem wyjątek (po 10 latach) i to był wielBŁĄD.
-najmniej sympatyczni tubylcy (w moim prywatnym rankingu)
-mnóstwo mało sympatycznych turystów
Za pierwszym razem było nawet fajnie (część Zachodnia); za drugim razem (Synaj) okropnie.
Zależy czego się oczekuje po takim wyjeździe. W tym przypadku mowa jest o rodzinnym wypoczynku z dziećmi.
Nic lepszego nie znajdzie się w tej cenie. Egipt i Turcja trzymają jeszcze poziom. W innych krajach dziadostwo za większą cenę.
Tutaj mamy pewną pogodę, dobre ośrodki w dobrej cenie.
D700/D300s/D50
A ja wrócę do Egiptu, może nie za rok czy dwa, ale za trzy mój synek będzie na tyle duży, że da rade mu rurkę wpakować do buzi i wepchnąć pod wodę![]()
nic...
Pienia a z jakiego biura i za ile od osoby dorosłej ?
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
lecę z Wezyr-a, 7500 za 2 osoby dorosłe i 3 letniego urwisa...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Skontaktuj się z nami