Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Domyślnie gdzie do Egiptu...?

tak jak w tytule, gdzie do egiptu, tak na 14 dni z 3-letnim urwisem w 2-giej połowie czerwca... tak szukam ofert i jakoś nie mogę nic wybrać, w biurze podróży też proponują to co sami chcą, a nie to o czym ja mówię...interesuje mnie leniuchowanie na max-a,dobre warunki, dobra kuchnia i dużo atrakcji dla małego... może ktoś "popełnił" takie wczasy i się podzieli ze mną opiniami...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Ja mogę polecić Grand Plaza Resort - Sharm El Sheikh, jak ktoś nie jest mega wybredny to hotel idealny do leniuchowania, jedzenie super, 3 restauracje do wyboru, ale jeśli chodzi o dzieciaka to myślę ze hotel z aqua parkiem będzie lepszym rozwiązaniem (nie koniecznie dla Ciebie)

Domyślnie

więc tak...

jeżeli lecisz z dzieckiem, to polecam:
    - Jungle Aqua Park Hurghada - bardzo fajny, nowy hotel, szybko rozchwytywany przez klientów
    - Hilton Long Beach - bardzo duża ilość basenów, wielki kompleks, fajne jedzenie
    - Sunrise Le Jardin - ostatni urlop spędziłem tam i nie mam żadnych zastrzeżeń

w tym ostatnim hotelu jest w sumie najmniej atrakcji dla dzieci

Domyślnie

tylko hotel z aqua parkiem - szczerze polecam http://www.travelzone.pl/hotele/egip...blu-sharm.html
    ilość rozrywek wodnych potrafi przyprawić o ból głowy, fizycznie również może rozboleć - zjeżdżalnie takie, że z papci wyrywa
    warunki dobre, jedzenia nie da się choćby spróbować w 2 tygodnie. Hotele tej sieci (Pickalbatros bodajże) wykupywane są na pniu - zapomnij, że znajdziesz coś np w marcu na czerwiec.
    blisko plaża, fajne rafy.
    Nie widziałem nic lepszego dla rodziny z dzieckiem pod względem rozrywkowych atrakcji.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    tylko hotel z aqua parkiem - szczerze polecam http://www.travelzone.pl/hotele/egip...blu-sharm.html
    ilość rozrywek wodnych potrafi przyprawić o ból głowy, fizycznie również może rozboleć - zjeżdżalnie takie, że z papci wyrywa
    czytałeś komentarz niejakiego Macieja ? rozkłada na łopatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    czytałeś komentarz niejakiego Macieja ? rozkłada na łopatki
    Hehe, fajnie poleciał po rajtuzach.
    Mam smoka i nie zawaham się go użyć

Domyślnie

Powiedzmy sobie szczerze - w paru aspektach ma rację, no ale tak to już w tym kraju jest i podobną opinię można by było przylepić do prawie każdego innego, nawet 5* hotelu. Dziwna też jego cena bo ja za 2+1 płaciłem ok 7 tysięcy złotych ale za dwa tygodnie. Ale przynajmniej potwierdza to moje poprzednie opinie z podobnych wątków, że nawet najlepsi operatorzy nie dają nam żadnej gwarancji lepszej obsługi. Ja byłem ze ScanHoliday a mimo, iż to należy do TUI ceny są niższe. Niekiedy znacznie. Na miejscu też nikt nie pyta komu płaciłem za wakacje u nich

Domyślnie

Ale z tymi basenami zamykanymi o 18 to tam norma???
    masakra

Domyślnie

Tak, ok 19.00 zamykają wszystko ale to przecież norma wszędzie. Przynajmniej tam, gdzie byłem - innych hotelach w Egipcie, Turcji, greckich wyspach. Potem zaczynają je czyścić i chlorować, stąd pewnie takie normy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta
    więc tak...

jeżeli lecisz z dzieckiem, to polecam:
    - Jungle Aqua Park Hurghada - bardzo fajny, nowy hotel, szybko rozchwytywany przez klientów
    - Hilton Long Beach - bardzo duża ilość basenów, wielki kompleks, fajne jedzenie
    - Sunrise Le Jardin - ostatni urlop spędziłem tam i nie mam żadnych zastrzeżeń

w tym ostatnim hotelu jest w sumie najmniej atrakcji dla dzieci
    Hiltona również polecam

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów