Marcinie proszę nie trać klasy, nie chce mi się wierzyć ze piszesz coś takiego, co to znaczy KOPIOWANIE STYLU o czym Ty piszesz, sadzisz że Ty jeden na świecie masz taki właśnie styl, jeżeli tak myślisz to żyjesz w nierealnym świecie, w necie jest tysiące podobnych do Twoich zdjęć, nie zadam sobie trudu żeby szukać, bo to nie ma sensu, styl każdy tworzy sobie sam, a że są do siebie podobne, no cóż każdy ma prawo robić tak jak czuje, mówiono mi wcześniej ze miałeś już o to pretensję do dwóch innych osób, nie chciało mi się w to wierzyć - a jednak !!!!
Plagiat, o plagiat mógłbyś mieć do kogoś pretensje, ale na BOGA nie miej o tonację bo się ośmieszasz i to publicznie - bardzo niesmacznie postąpiłeś, oczywiście forum oprócz jednego wyjątku nie ma odwagi o tym wspomnieć, każdy uszy pod siebie, bo nuż potem skrytykujesz komuś zdjęcie
Robisz rewelacyjne prace i rób je nadal, w fotografii jest miejsce na taką tonację dla wielu z nas, problem w tym żeby umieć taką zrobić, gdybym potrafił to na pewno bym ja robił wbrew Tobie, bo to motyw i kadr jest najważniejszy a tonacja jest jednym z wielu dodatków
miałem odwagę napisać Ci co myślę i mam nadzieję że przyjmiesz moje słowa właściwie
pozdrawiam Marcinie

Skontaktuj się z nami