Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: Zejście

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zejście

Jakiś czas temu wybrałem się w niby znane mi miejsce, ale nie do końca odkryte, zawsze myślałem, że dalej nic nie ma ciekawego, a jednak warto było przeprawić się przez skały, a moim oczom ukazał się oto taki widok Wracać się nie chciało, mimo, że ciemno, padał deszcz, miejsce magiczne!
    Nie byłem sam, kilka kamoli dalej wylegiwały się foczki

Pion i Poziom:

1.

2.

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-01-2011 o 13:58

Domyślnie

Lubię takie "kosmiczne" krajobrazy.
    Ładnie pokazane.
    MarcinWilk

Domyślnie

Dla mnie pion! Super zdjecia, bardzo ladnie naswietlone.

Domyślnie

Wybieram poziom
    Nieprzesłodzone,sterylne i miłe dla oka
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Miejsce kapitalne świetnie je pokazałeś
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

miejsce kosmiczne i kosmicznie pokazane, znaczy pięknie ! Paweł kiedy mnie zabierzesz w tą krainę? Wybieram poziom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Romano H. Zobacz posta
    miejsce kosmiczne i kosmicznie pokazane, znaczy pięknie ! Paweł kiedy mnie zabierzesz w tą krainę? Wybieram poziom
    Zapraszam we wszystkie prawie weekendy Oby pogoda dopisała , bo mi właśnie skończyła się urlop i ani razu nie udało mi się wyruszyć na zdjęcia , mimo prób i wielkich chęci , pogoda była przez ten czas okropna , matowe , jednolite szare niebo , zero światła Uroki Irlandii , albo się coś dzieje konkretnie ...albo wcale nie ma nic
    Co do miejsca to rzeczywiście jak z filmów s-f , nie mogę się doczekać jak pojadę tam następnym razem , a daleko nie mam

Pozdrawiam i dzieki za komentarze.

Domyślnie

Miejsce niesamowite, wręcz odrealnione - oj klapnął by tam lusterkiem kilka razy
    Przy okazji z wielką przyjemnością popatrzyłbym też na postprocessing bo ciągle z podziwu nie mogę wyjść!
    Fotografie, co tu mówić - klasa.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Miejsce niesamowite, wręcz odrealnione - oj klapnął by tam lusterkiem kilka razy
    Przy okazji z wielką przyjemnością popatrzyłbym też na postprocessing bo ciągle z podziwu nie mogę wyjść!
    Fotografie, co tu mówić - klasa.
    Killer jestes w tym momencie dla mnie... nic tylko wypadałoby sie uczyc od Ciebie! Fantastyczne fotki Swietnie zaczynasz jak na 2011! zycze samych sukcesow Pawle! Do zobaczenia niedlugo! Tak zeby Cie zaintrygowac
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 06-01-2011 o 16:51 Powód: ort. "wypadalo by"
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Zgadzam sie z kolegą powyżej, kadr jak z filmu s-fi, niesamowity klimat to największy atut tych zdjęć.

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów