Close

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 79

Wątek: Zejście

Domyślnie

Piękne obie, precyzyjnie dopracowane, w świetnej tonacji. Brawo!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Szczęka mi opadła i pewnie długo tak pozostanie...
    Oba super ale POZIOM to już tak wymiata że brakuje mi słów !!!!

Hehe - no to mamy ostatniego mocnego kandydata na "best of 2010" (lub pierwszego mocnego kandydata na "best of 2011" )
    Ostatnio edytowane przez dominikpl72 ; 05-01-2011 o 14:30
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

obydwie prace swietne, piekna tonacja - dla siebie wybiorę poziom

Domyślnie

Obie swietne.....chyba wybiore poziom

Domyślnie

po komentarzach widzę, że każdy Ci zazdrości tych strzałów, bo jest czego, a najbardziej pewien pan x hihihi.......pozamiatałeś! i ja wybieram poziom
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Myślę Marcin ,że nie ma sensu tego ciągnąć , bo mam bardzo duży szacunek do Ciebie i wiele się od Ciebie nauczyłem , zainwestowałem w filtry , uczyłem się szukając wszystkiego w necie , tak jak to wiele razy powtarzałeś , robię to po swojemu , nigdy mi nie przychodzi do głowy by kogoś kopiować , Ty masz swoj styl , którego nie da się podrobić , nie uważam by moje zdjęcia przypominały Twoje , tonacje są całkiem inne . Robie zdjęcia dla siebie, tego nauczyło mnie wiele osób z tego forum , robie zdjęcia intuicyjnie , sporo osób widziało zdjęcia w aparacie a sama obróbka to tylko kosmetyka i wyostrzenie , robie bo to kocham i chce sie dalej rozwijac .
    Nie ukrywam ,ze jestem zaskoczony ,ze tak uwazasz , ale szanuje Twoje zdanie , mysle jednak ,ze to sie zmieni .
    Pozdrawiam serdecznie.
    Nic nie pisałem, że robisz to po swojemu tylko, że masz tak robić, nie przeinaczaj moich słów proszę. Poza ty jeśli piszę o kopiowaniu, to mam podstawy by tak sądzić, i nie robię tak jak jeden kretyn x tu napisał, że czynię to z zazdrości.

To co tu zmajstrowałeś, czytaj połączenie ekspozycji w charakterystyczny sposób dla mnie jest KOPIOWANIEM stylu. Olałbym ten temat gdyby nie fakt, że w społeczności internetowej się niejako znamy, wyciągałeś wiedzę, słodziłeś aż do bólu i mimo, że wcześniej sugerowałem, że to co zaczynasz uprawiać jest kopiowaniem, to Ty tylko manipulowałeś słowem i dalej słodziłeś. Inni też Ci to sugerowali, a mimo tego ich zbywałeś.

Kopiowania nie można zabronić ale szacunek dla samego siebie warto mieć.

ps1
    To właśnie m.in takim osobom jak Ty nabrałem wstrętu do wszelkich forów.

ps2
    A Twój argument, że powinienem się cieszyć, że inni mnie chcą naśladować woła o pomstę do nieba.

ps3
    I niestety wiem, że ciągle tego nie pojmiesz i dalej będziesz słowne gierki uprawiał.

Domyślnie

Panowie, myślę, że niepotrzebne te słowa tutaj są.
    Najważniejsze, że robicie zajebiste foty i to się liczy najbardziej .
    Zawsze bardzo lubię wchodzić w Wasze wątki, bo wiem, że nacieszę oko tym, co tam zobaczę .

Domyślnie

Mnie się taki sposób podania i w kolorze, i memłania b.podoba.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    To co tu zmajstrowałeś, czytaj połączenie ekspozycji w charakterystyczny sposób dla mnie jest KOPIOWANIEM stylu.
    Nie łączyłem tutaj ekspozycji , nie stosuje tego,prawie każde moje zdjęcie to jest jedna ekspozycja , robie je po swojemu i zdania nie zmienie i nigdy nie przeszło by mi przez myśl by kopiować kogoś , wybacz ,uważam tak jak napisałem wcześniej i to było szczere, słownych gierek nie uprawiam , z tego powodu czuję się urażony .
    Szkoda,że tak wyszło ,najważniejsze by pielęgnować naszą pasje .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    Nic nie pisałem, że robisz to po swojemu tylko, że masz tak robić, nie przeinaczaj moich słów proszę. Poza ty jeśli piszę o kopiowaniu, to mam podstawy by tak sądzić, i nie robię tak jak jeden kretyn x tu napisał, że czynię to z zazdrości.

To co tu zmajstrowałeś, czytaj połączenie ekspozycji w charakterystyczny sposób dla mnie jest KOPIOWANIEM stylu. Olałbym ten temat gdyby nie fakt, że w społeczności internetowej się niejako znamy, wyciągałeś wiedzę, słodziłeś aż do bólu i mimo, że wcześniej sugerowałem, że to co zaczynasz uprawiać jest kopiowaniem, to Ty tylko manipulowałeś słowem i dalej słodziłeś. Inni też Ci to sugerowali, a mimo tego ich zbywałeś.

Kopiowania nie można zabronić ale szacunek dla samego siebie warto mieć.

ps1
    To właśnie m.in takim osobom jak Ty nabrałem wstrętu do wszelkich forów.

ps2
    A Twój argument, że powinienem się cieszyć, że inni mnie chcą naśladować woła o pomstę do nieba.

ps3
    I niestety wiem, że ciągle tego nie pojmiesz i dalej będziesz słowne gierki uprawiał.
    Marcinie proszę nie trać klasy, nie chce mi się wierzyć ze piszesz coś takiego, co to znaczy KOPIOWANIE STYLU o czym Ty piszesz, sadzisz że Ty jeden na świecie masz taki właśnie styl, jeżeli tak myślisz to żyjesz w nierealnym świecie, w necie jest tysiące podobnych do Twoich zdjęć, nie zadam sobie trudu żeby szukać, bo to nie ma sensu, styl każdy tworzy sobie sam, a że są do siebie podobne, no cóż każdy ma prawo robić tak jak czuje, mówiono mi wcześniej ze miałeś już o to pretensję do dwóch innych osób, nie chciało mi się w to wierzyć - a jednak !!!!
    Plagiat, o plagiat mógłbyś mieć do kogoś pretensje, ale na BOGA nie miej o tonację bo się ośmieszasz i to publicznie - bardzo niesmacznie postąpiłeś, oczywiście forum oprócz jednego wyjątku nie ma odwagi o tym wspomnieć, każdy uszy pod siebie, bo nuż potem skrytykujesz komuś zdjęcie

Robisz rewelacyjne prace i rób je nadal, w fotografii jest miejsce na taką tonację dla wielu z nas, problem w tym żeby umieć taką zrobić, gdybym potrafił to na pewno bym ja robił wbrew Tobie, bo to motyw i kadr jest najważniejszy a tonacja jest jednym z wielu dodatków

miałem odwagę napisać Ci co myślę i mam nadzieję że przyjmiesz moje słowa właściwie

pozdrawiam Marcinie

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów