Poziom fantastyczny.
Szukaj
Poziom fantastyczny.
Wyjść nie mogę z podziwu, ..... poziom mnie powalił !
Pisałeś mi na facebooku, że nigdy nie usiłowałeś kopiować itp, a jak to się nazywa? Masz przykład. Tonacje, ekspozycja, itp. Masz zatem odpowiedź. I dlatego też Ci nie odpisywałem bo wiedziałem, że tego nie zrozumiesz, to byłaby tylko moja strata czasu.
Mam tylko nauczkę, że nie wolno ludzi uczyć i odpowiadać na ich pytania w zakresie fotografii, później się tego tylko żałuje.
Ostatnio edytowane przez anonymos ; 05-01-2011 o 00:06
Myślę Marcin ,że nie ma sensu tego ciągnąć , bo mam bardzo duży szacunek do Ciebie i wiele się od Ciebie nauczyłem , zainwestowałem w filtry , uczyłem się szukając wszystkiego w necie , tak jak to wiele razy powtarzałeś , robię to po swojemu , nigdy mi nie przychodzi do głowy by kogoś kopiować , Ty masz swoj styl , którego nie da się podrobić , nie uważam by moje zdjęcia przypominały Twoje , tonacje są całkiem inne . Robie zdjęcia dla siebie, tego nauczyło mnie wiele osób z tego forum , robie zdjęcia intuicyjnie , sporo osób widziało zdjęcia w aparacie a sama obróbka to tylko kosmetyka i wyostrzenie , robie bo to kocham i chce sie dalej rozwijac .
Nie ukrywam ,ze jestem zaskoczony ,ze tak uwazasz , ale szanuje Twoje zdanie , mysle jednak ,ze to sie zmieni .
Pozdrawiam serdecznie.
Nic nie pisałem, że robisz to po swojemu tylko, że masz tak robić, nie przeinaczaj moich słów proszę. Poza ty jeśli piszę o kopiowaniu, to mam podstawy by tak sądzić, i nie robię tak jak jeden kretyn x tu napisał, że czynię to z zazdrości.
To co tu zmajstrowałeś, czytaj połączenie ekspozycji w charakterystyczny sposób dla mnie jest KOPIOWANIEM stylu. Olałbym ten temat gdyby nie fakt, że w społeczności internetowej się niejako znamy, wyciągałeś wiedzę, słodziłeś aż do bólu i mimo, że wcześniej sugerowałem, że to co zaczynasz uprawiać jest kopiowaniem, to Ty tylko manipulowałeś słowem i dalej słodziłeś. Inni też Ci to sugerowali, a mimo tego ich zbywałeś.
Kopiowania nie można zabronić ale szacunek dla samego siebie warto mieć.
ps1
To właśnie m.in takim osobom jak Ty nabrałem wstrętu do wszelkich forów.
ps2
A Twój argument, że powinienem się cieszyć, że inni mnie chcą naśladować woła o pomstę do nieba.
ps3
I niestety wiem, że ciągle tego nie pojmiesz i dalej będziesz słowne gierki uprawiał.
Nie miałam okazji wcześniej zobaczyć - piękne ujęcia![]()
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
Poziom rzeczywiście fantastyczny, pion niby też dobry ale nie do końca przemawia do mnie sposób poprowadzenia tej "ścieżki". Szukałbym innego rozwiązania niż kadr centralny.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 06-01-2011 o 16:50 Powód: ort. "kopi", "slizgie"
Poziom wbił mnie w glebę - doskonałe zdjęcie.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami