Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 79

Wątek: Zejście

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wyjść nie mogę z podziwu, ..... poziom mnie powalił !

Domyślnie

Pisałeś mi na facebooku, że nigdy nie usiłowałeś kopiować itp, a jak to się nazywa? Masz przykład. Tonacje, ekspozycja, itp. Masz zatem odpowiedź. I dlatego też Ci nie odpisywałem bo wiedziałem, że tego nie zrozumiesz, to byłaby tylko moja strata czasu.

Mam tylko nauczkę, że nie wolno ludzi uczyć i odpowiadać na ich pytania w zakresie fotografii, później się tego tylko żałuje.
    Ostatnio edytowane przez anonymos ; 05-01-2011 o 00:06

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    Pisałeś mi na facebooku, że nigdy nie usiłowałeś kopiować itp, a jak to się nazywa? Masz przykład. Tonacje, ekspozycja, itp. Masz zatem odpowiedź. I dlatego też Ci nie odpisywałem bo wiedziałem, że tego nie zrozumiesz, to byłaby tylko moja strata czasu.
    Myślę Marcin ,że nie ma sensu tego ciągnąć , bo mam bardzo duży szacunek do Ciebie i wiele się od Ciebie nauczyłem , zainwestowałem w filtry , uczyłem się szukając wszystkiego w necie , tak jak to wiele razy powtarzałeś , robię to po swojemu , nigdy mi nie przychodzi do głowy by kogoś kopiować , Ty masz swoj styl , którego nie da się podrobić , nie uważam by moje zdjęcia przypominały Twoje , tonacje są całkiem inne . Robie zdjęcia dla siebie, tego nauczyło mnie wiele osób z tego forum , robie zdjęcia intuicyjnie , sporo osób widziało zdjęcia w aparacie a sama obróbka to tylko kosmetyka i wyostrzenie , robie bo to kocham i chce sie dalej rozwijac .
    Nie ukrywam ,ze jestem zaskoczony ,ze tak uwazasz , ale szanuje Twoje zdanie , mysle jednak ,ze to sie zmieni .
    Pozdrawiam serdecznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Myślę Marcin ,że nie ma sensu tego ciągnąć , bo mam bardzo duży szacunek do Ciebie i wiele się od Ciebie nauczyłem , zainwestowałem w filtry , uczyłem się szukając wszystkiego w necie , tak jak to wiele razy powtarzałeś , robię to po swojemu , nigdy mi nie przychodzi do głowy by kogoś kopiować , Ty masz swoj styl , którego nie da się podrobić , nie uważam by moje zdjęcia przypominały Twoje , tonacje są całkiem inne . Robie zdjęcia dla siebie, tego nauczyło mnie wiele osób z tego forum , robie zdjęcia intuicyjnie , sporo osób widziało zdjęcia w aparacie a sama obróbka to tylko kosmetyka i wyostrzenie , robie bo to kocham i chce sie dalej rozwijac .
    Nie ukrywam ,ze jestem zaskoczony ,ze tak uwazasz , ale szanuje Twoje zdanie , mysle jednak ,ze to sie zmieni .
    Pozdrawiam serdecznie.
    Nic nie pisałem, że robisz to po swojemu tylko, że masz tak robić, nie przeinaczaj moich słów proszę. Poza ty jeśli piszę o kopiowaniu, to mam podstawy by tak sądzić, i nie robię tak jak jeden kretyn x tu napisał, że czynię to z zazdrości.

To co tu zmajstrowałeś, czytaj połączenie ekspozycji w charakterystyczny sposób dla mnie jest KOPIOWANIEM stylu. Olałbym ten temat gdyby nie fakt, że w społeczności internetowej się niejako znamy, wyciągałeś wiedzę, słodziłeś aż do bólu i mimo, że wcześniej sugerowałem, że to co zaczynasz uprawiać jest kopiowaniem, to Ty tylko manipulowałeś słowem i dalej słodziłeś. Inni też Ci to sugerowali, a mimo tego ich zbywałeś.

Kopiowania nie można zabronić ale szacunek dla samego siebie warto mieć.

ps1
    To właśnie m.in takim osobom jak Ty nabrałem wstrętu do wszelkich forów.

ps2
    A Twój argument, że powinienem się cieszyć, że inni mnie chcą naśladować woła o pomstę do nieba.

ps3
    I niestety wiem, że ciągle tego nie pojmiesz i dalej będziesz słowne gierki uprawiał.

Domyślnie

Nie miałam okazji wcześniej zobaczyć - piękne ujęcia
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Poziom rzeczywiście fantastyczny, pion niby też dobry ale nie do końca przemawia do mnie sposób poprowadzenia tej "ścieżki". Szukałbym innego rozwiązania niż kadr centralny.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Poziom rzeczywiście fantastyczny, pion niby też dobry ale nie do końca przemawia do mnie sposób poprowadzenia tej "ścieżki". Szukałbym innego rozwiązania niż kadr centralny.
    A tu mialem nie lada problem z tym , kadrow z roznymi kombinacjami tej sciezki mam z 20 , ciezko bylo wybrac , nie chce robic kopii tego samego , ustawic sie na tych szpiczastych skalach to nie lada wyczyn , na dodatek byly bardzo śliskie , kombinacji bylo sporo
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 06-01-2011 o 16:50 Powód: ort. "kopi", "slizgie"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    A tu mialem nie lada problem z tym , kadrow z roznymi kombinacjami tej sciezki mam z 20 , ciezko bylo wybrac , nie chce robic kopi tego samego , ustawic sie na tych szpiczastych skalach to nie lada wyczyn , na dodatek byly bardzo slizgie , kombinacji bylo sporo
    No może to i racja. Ja robię bez statywu więc mam inne wyobrażenie o tym wszystkim. Nie wkręciłem się w długie czasy z lenistwa. Nie wszędzie gdzie bym chciał da się rozstawić statyw, albo zajmowało to zbyt wiele czasu.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Poziom wbił mnie w glebę - doskonałe zdjęcie.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów