Normalnie mi kopara opadła, w dechę! A skoro to coś wbija pale, to nie powinno nazywać się kafar?
Szukaj
Normalnie mi kopara opadła, w dechę! A skoro to coś wbija pale, to nie powinno nazywać się kafar?
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
Pozwolę sobie odkopać wątek, ponieważ postanowiłem podejść do tematu obróbkowego jeszcze raz, gdyż nadpisałem sobie oryginalnego w wysokiej rozdzielczości psd (którego robiłem kilka godzin) zwykłym plikiem jpg ;/
Podeszłym do niego tak jak tutaj kolego zasugerował, wiedziałem że drzemią w pliku spore możliwości
Powiedzcie co myślicie, która bardziej wersja wam się widzi, ja się skłaniam raczej w tą drugą stronę, czyli to co poniżej (sporo czasu poświęciłem temu plikowi żeby osiągnąć coś takiego)
2
.
dla przypomnienia pierwszej wersji... klik... http://forum.nikoniarze.pl/showpost....50&postcount=1
Nowa wersja chyba jednak lepsza. Jak dla mnie tylko kontrast miedzy ciemnym niebem a jasna wodą jest zbyt mocny.
Mnie też podoba się bardziej druga wersja, jest taka bardziej klarowna, ale uwaga Nemetha słuszna![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Skontaktuj się z nami