Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Jcb

Domyślnie

Normalnie mi kopara opadła, w dechę! A skoro to coś wbija pale, to nie powinno nazywać się kafar?
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta
    Normalnie mi kopara opadła, w dechę! A skoro to coś wbija pale, to nie powinno nazywać się kafar?
    Szczerze to nie mam pojęcia jak się nazywa ta maszyna, nie jestem budowlańcem, więc może masz i rację z tą nazwą

Dzięki

Domyślnie

Jedno z Twoich najlepszych. O... i tyle powiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Jedno z Twoich najlepszych. O... i tyle powiem
    O... to ja podziękuję koledze! tyle powiem

Domyślnie

Pozwolę sobie odkopać wątek, ponieważ postanowiłem podejść do tematu obróbkowego jeszcze raz, gdyż nadpisałem sobie oryginalnego w wysokiej rozdzielczości psd (którego robiłem kilka godzin) zwykłym plikiem jpg ;/

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Co za model dla mnie czad!
    W ramach eksperymentu spróbowałbym też coś w bardzo mocnych czerniach i bielach, moja wyobraźnia podpowiada mi ze mogłoby być ciekawie
    Podeszłym do niego tak jak tutaj kolego zasugerował, wiedziałem że drzemią w pliku spore możliwości

Powiedzcie co myślicie, która bardziej wersja wam się widzi, ja się skłaniam raczej w tą drugą stronę, czyli to co poniżej (sporo czasu poświęciłem temu plikowi żeby osiągnąć coś takiego)

2

.

dla przypomnienia pierwszej wersji... klik... http://forum.nikoniarze.pl/showpost....50&postcount=1

Domyślnie

Nowa wersja chyba jednak lepsza. Jak dla mnie tylko kontrast miedzy ciemnym niebem a jasna wodą jest zbyt mocny.

Domyślnie

Mnie też podoba się bardziej druga wersja, jest taka bardziej klarowna, ale uwaga Nemetha słuszna
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów