Rewelacyjny kadr. Takiej wersji morskiego kwadratu jeszcze nie widzialem. Ale podoba sie niesamowicie. Brawo!
Szukaj
Rewelacyjny kadr. Takiej wersji morskiego kwadratu jeszcze nie widzialem. Ale podoba sie niesamowicie. Brawo!
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Jak ten operator tam włazi?
Fajnie to wyszło z "mlekiem" u stóp (hmm.. gąsienic) koparki. Jedna stopa/gąsienica nieco uszkodzona
Zastanawiam się tylko czy słup, na którym stoi maszyna jest taki rozmazany, czy tylko ja tak go widzę? Czyżby drgał? Może światłocień na krawędziach taki efekt daje.
Już to gdzieś widziałem..Fajny mastodont ..do przyrody sio..!
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
baaardzo ciekawe zdjęcie.
pozdrawiam, Łukasz
w Twoim stylu![]()
Zdjecie mega! Al w udany sposob polaczyles nature z technika. Widze ze jedna gasienica chyba uszkodzona, ta piekielna machina stoi tam na stale?
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Nie sądzę, od jakiegoś czasu w okolicach i Kołobrzegu odnawiane i umacniane jest wybrzeże, między innymi i falochrony, podobna spora inwestycja, stąd te maszyny nad morzem.
Akurat ten egzemplarz był uszkodzony, co widać na obrazku, nie wiem jak długo te machiny tam postoją, ale myślę, że jeszcze troszkę, więc jest szansa do ich wykorzystania podczas wypraw fotograficznych
p.s.
Jakby ktoś nie wiedział do czego one służą to śpieszę z odpowiedzią, otóż wbijają pale jeden za drugim, które następnie tworzą falochrony...
Dzięki jeszcze raz wszystkim!![]()
Skontaktuj się z nami