kazwita - jesteś Mistrzem!![]()
Szukaj
kazwita - jesteś Mistrzem!![]()
Zadziwiająca lekkość władania piórem. Na dodatek przygniatająca poprawność językowa i stylistyczna. Po kolejnym odcinku będę gorąco sugerował modom, aby powieść stała się obowiązkową lekturą dla nowych forumowiczówjako wzór wypowiedzi.
Gratulacje!
-----------------------
pinquin - czas chyba zmienić tytuł na bardziej medialny. Obecny zbytnio przytłacza![]()
Tutaj jest... podpis
Powiem tylko jedno, Kazwita...napisz książkęczuje że zarobiłbyś na tym kokosy :P
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
Kazwita - ponowne dzięki za umilenie dniaNiesamowity masz dar władania słowem!
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Hahaha ale Cię pojechali, bo tylko obraziłaś "żółte bóstwo". Ja to się nie obrażę, bo w Canonie jestem :P, ale żeby nie było że kogoś do zmiany namawiam.
Kochani!
Wiecie jak to jest z miłością... Nikt nie potrafi zranić nas tak mocno, jak właśnie ci, których kochamy. Bo kiedy wszystko jest ok, to ta miłość dodaje nam skrzydeł, ekscytuje, unosi 10 cm nad ziemią. Ale kiedy coś zaczyna się psuć, to życie traci smak... I zostaje rozgoryczenie... Mam więc nadzieję, że nie odczytaliście moich słów jako oznak nieczułości, ale wręcz przeciwnie - wielkiej miłości do mojego wybranego. Mam nadzieję, że przed nami jeszcze długa przyszłość i że terapeuci z Postępu, naprawią naszą relację...
Skontaktuj się z nami