jeszcze jest o2.pl ale czy dobre nie wiem, ja mam na wp i nie narzekam. tylko reklam sporo ;/
Szukaj
jeszcze jest o2.pl ale czy dobre nie wiem, ja mam na wp i nie narzekam. tylko reklam sporo ;/
reklam na wp sporo? a sprawdzałeś polecane przez siebie o2/tlen?
Ja w ciągu tygodnia dostaje około 350 spamu na o2![]()
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
zdecydowanie gmail jak szybko i prosto
Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.
Żona moja, odkąd pamiętam, używa konta na epf.pl
Nawet jakoś na spam nie narzeka, reklam nie ma.
spam, no właśnie, od kilkunastu lat mam skrzynkę na o2 i onet - nagromadziło się sporo spamu i nie chce zaprzestać nadsyłać nowy
wp i gmail też mam ale z imienia i nazwiska - taki formalny jak by, nie chcę ich podawać przy rejestracjach, duperelach - bo się zaspamują
potrzebuję fajną pocztę do ogólnego zastosowania z możliwością zaimportowania innych email - póki nie nauczą się znajomi, że mam nowy
mail.com wypróbuje, mają sporo fajnych rozszerzeń do wyboru np. @atheist.com![]()
Ostatnio edytowane przez Joa ; 28-11-2010 o 13:54 Powód: ort! "puki"
Weź nie kombinuj tylko wydaj raz na rok kwotę typu 61 pln i miej spokój.
Jako drugiej skrzynki pocztowej używam PINO.PL, bardzo fajna, darmowa, dowolne nazwy do wyboru ( np trzy literowe )
bardzo mało reklam, od czasu do czasu jakiś problem z wysyłką mam ale poza tym ok.
aol.pl
gmail rządzi... u mniepowiedziałabym wręcz, że to inteligentna poczta - wiele przydatnych bajerów, które czasem ratują przed wysłaniem błędnego, niepełnego maila, itp.
![]()
Skontaktuj się z nami