Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: nowa poczta

Domyślnie

Tak, zdecydowanie własna domena to najlepsze rozwiązanie i, tak jak autor chce, niepopularne. Ja jestem maniakiem kupowania domen o są tylko po 30zł rocznie, więc mam różne śmieszne maile. Ale na drugim miejscu od razu jest gmail, bo nie ma spamu i dobrze działa. Polskie skrzynki pocztowe są u mnie najniżej w hierarchii, bo miałem kiedyś kilka i tygodniowo przysyłano mi dziesiątki reklam.

A o kradzież danych przez google się nie boję. Wyłączam komputer i wokół mam las, drzewa i świeże powietrze. Nie obchodzi mnie co google o mnie wie, bo mam silniejszą broń od googla i wszystkich wirusów świata- przycisk 'off'.

Domyślnie

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby mieć własną domenę, a w niej mail np. z gmail.com lub jakiś inny. Własna domena to nie konieczność trzymania poczty na tym samym serwerze co www podpięte pod domenę.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    spam, no właśnie, od kilkunastu lat mam skrzynkę na o2 i onet - nagromadziło się sporo spamu i nie chce zaprzestać nadsyłać nowy

wp i gmail też mam ale z imienia i nazwiska - taki formalny jak by, nie chcę ich podawać przy rejestracjach, duperelach - bo się zaspamują
    potrzebuję fajną pocztę do ogólnego zastosowania z możliwością zaimportowania innych email - puki nie nauczą się znajomi, że mam nowy

mail.com wypróbuje, mają sporo fajnych rozszerzeń do wyboru np. @atheist.com
    Tak z ciekawości, po co Ci piąta skrzynka pocztowa?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez turecky Zobacz posta
    aol.pl
    zbadałem aol.com to to samo co mail.com
    na razie testuje, nie jest źle ...

Domyślnie

dla mnie gmail stracił duuuuużo od początku istnienia. Założyłem jak jeszcze były zaproszenia i byłem bardzo zadwolony bo przesyłałem cegły po 200mb i super. TO teraz świnie ograniczenia powprowadzali :/ O2 bije Gmaila na łeb. A z nieznanymi to nie miałem do czynienia, więc swoim postem chciałem zwrócić uwagę na powyższy problem wielu dostawców.
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

www.free.os.pl - bardzo fajne domeny i max 2-3 wiadomość reklamowe na tydzień, gdy w dużych portalach są nawet po 2-3 wiadomość "spamowe" dziennie
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

mail.com niestety nie ma możliwości podłączenia kont zewnętrznych, dlatego odpada, muszę przez jakiś czas sprawdzać stare konta

Domyślnie

Pytanie do użytkowników onet - czy w dniu wczorajszym, albo czy w ogóle mają miejsce takie sytuacje:
    "ostatniego maila od pani mieliśmy na skrzynce o godzinie 22:39 a mail przez panią był utworzony o 14:14"
    czyli jak duże opóźnienie w dostarczaniu wiadomości zdarza się w onecie i jak często?

c-man
    Gość

Domyślnie

Mi przychodzą natychmiast, nie zauważyłem takich afer...
    Ale może dlatego, że nie miałem możliwości w ten sposób porównać godzin i dat...

Domyślnie

zona miala poczte na onecie, przychodzenie wiadomosci to byla loteria, odkad zmieniala na gmaila wszystko dziala jak nalezy
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów