Szukaj
Bardzo proszę o rozpoczęcie ankiety, jaki będzie finał.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
Jaki finałmnie ciekawi ile sezonów będzie, bo fabuła przednia
byle tylko nie dogoniła Mody na Sukces w odcinkach
![]()
Ciekawe, czy serwis śledzi wypowiedzi w tym ciekawym serialu. Ja obstawiam, że usługa zostanie wykonana w ramach gwarancji. Czas poprawić wizerunek serwisu i po naprawie dodać jeszcze 1 rok gwarancji.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
za "wojteksw".serwis na pewno to czyta.może,jak wszyscy uwierzymy, że zrobią to w ramach gwarancji, to i oni uwierzą?nie znam angielskiego,ale wiem że to trąci wazeliną.chłopaki z "podstępu",zróbcie to w ramach gwarancji.prosimy !!!!!!![]()
Zrobią to na gwarancji... widziałem na trailerze który wyciekł..![]()
paranoja paranoją, ale w tym dziwnym świecie każdy podpiera się jakimiś przepisami,instrukcją itp.
A tu wszystko zostało zrobione zgodnie z instrukcja. Jeśli karta była dobra i piny się zgięły to błąd albo montażu gniazda albo konstrukcji. Jednakże nic nie jest tak proste i serwis może się wypiąć
N i pare gratów
No to teraz wszystko zależy od serwisanta i jego widzimisię. Ale obstawiam, że pogięcie pinów potraktują jako winę użytkownika.
A swoją drogą to wolę zdjęcia zgrywać nie wyciągając karty z body, no chyba że robiłem na mrozie to wtedy karta robi wypad.
Ps. Pora zrobić zapasy pifka, wody ognistej i jakiejś zagryzki bo coś czuję, że to potrwa.
Skontaktuj się z nami