Close

Strona 22 z 53 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 552

Wątek: d700 umarł

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Zrobią to na gwarancji... widziałem na trailerze który wyciekł..

Domyślnie

No to teraz wszystko zależy od serwisanta i jego widzimisię. Ale obstawiam, że pogięcie pinów potraktują jako winę użytkownika.
    A swoją drogą to wolę zdjęcia zgrywać nie wyciągając karty z body, no chyba że robiłem na mrozie to wtedy karta robi wypad.
    Ps. Pora zrobić zapasy pifka, wody ognistej i jakiejś zagryzki bo coś czuję, że to potrwa.

Domyślnie

Akcja się rozkręca i przyspiesza - zakończenie może być szybsze niż sądzicie. Pani z Fotojokera poinformowała mnie, że dzwoniła do osoby obsługującej z ich ramienia reklamacje i moja sprawa będzie osobiście przez nią monitorowana i traktowana priorytetowo. W półtora tygodnia powinno być już po.

Może takie głaskanie klienta, żeby się nie denerwował, a może faktycznie komuś na serduchu leży mój smutny przypadek...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    Akcja się rozkręca i przyspiesza - zakończenie może być szybsze niż sądzicie. Pani z Fotojokera poinformowała mnie, że dzwoniła do osoby obsługującej z ich ramienia reklamacje i moja sprawa będzie osobiście przez nią monitorowana i traktowana priorytetowo. W półtora tygodnia powinno być już po.

Może takie głaskanie klienta, żeby się nie denerwował, a może faktycznie komuś na serduchu leży mój smutny przypadek...
    A może w Fotojokerze ktoś czyta forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    A może w Fotojokerze ktoś czyta forum...
    Mam wrażenie, że oni, w odróżnieniu od nas, mają co robić w pracy
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    Mam wrażenie, że oni, w odróżnieniu od nas, mają co robić w pracy
    Ciiii, bo się wyda Ja na moje nieszczęście (szczęście?) po przeprowadzce firmy już drugi tydzień czekam na internet w nowym lokalu. XXI wiek w kraju w centrum Europy. Socjotechnika w domu i zagrodzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Paśnik Zobacz posta
    Ciiii, bo się wyda Ja na moje nieszczęście (szczęście?) po przeprowadzce firmy już drugi tydzień czekam na internet w nowym lokalu. XXI wiek w kraju w centrum Europy. Socjotechnika w domu i zagrodzie
    No, prawda?
    A Panna P. liczy na uwzględnienie gwarancji....

24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

No i zrobi się kurde temat o brazylijskim tasiemcu pełnym czułości, smutku i pocieszeniu. Szkoda, a już fajny film sensacyjny się zapowiadał .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek20stencel5 Zobacz posta
    No i zrobi się kurde temat o brazylijskim tasiemcu pełnym czułości, smutku i pocieszeniu. Szkoda, a już fajny film sensacyjny się zapowiadał .
    A wolisz, jak Foremniakowa "więcej krwi"?

Domyślnie

Półtora tygodnia ... gdzie tu priorytet?
    D800

Strona 22 z 53 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów