Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjecie numer:

Głosujących
260. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Andy_O

75 28,85%
  • Sailor

185 71,15%
Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 137

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wizja Zobacz posta
    a nie nie! Nie myślałem o Tobie czy Andym.. tak po prostu przeczytałem cały wątek i nie zauważyłem, żebym mógł wnieść coś nowego, a i odniosłem wrażenie (może mylne), że ktokolwiek cokolwiek pisze to i tak pisze to najczęściej "dla siebie"- ot jakoś tak by to szło
    Przecież wniosłeś coś nowego "2" zdajsie a tu o to chodzi
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

"wizja ... nawet nie wiesz z jaka checia bym sie wypowiedizal do wszystkeigo napisanego wczesniej .. ale z racji tego ze na pierwszej stronie wisi moje foto to raczej nie moge spraw pewnych poruszyc"

A ktore konkretnie?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    "wizja ... nawet nie wiesz z jaka checia bym sie wypowiedizal do wszystkeigo napisanego wczesniej .. ale z racji tego ze na pierwszej stronie wisi moje foto to raczej nie moge spraw pewnych poruszyc"

A ktore konkretnie?
    coś tak czuję, że jednak nr 2

Domyślnie

wizja miał dziś w pracy trudny dzień, a ja mam dzień wchodzenia....., schlebiania artystom... po dwóch dniach od pierwszego oglądu zdjęcia podobają mi się jeszcze bardziej, nabrały jakiejś klarowności, moge nie myśleć, kto które zrobił, głosowanie już za mną, widzę samo zdjęcie, nie skupiam się na technice, ale na znaczeniu... dwie kobiety w swoich dwóch zupełnie krańcowych przejawach kobiecości, mężczyzna chyba nigdy nie mógłby służyć jako zobrazowanie takiej amplitudy emocji... i jakie dwie reakcje na czas: szał i kontemplacja! komu po trzydziestce są obce te stany, bo mi nie... tak więc Panowie nie obraźcie się, ale mimo odmienności technicznej to Wasze dzieło dopiero złożone w postaci jakby dyptyku stanowi dla mnie całość, ramy w których można próbować umieścić swoje rozumienie przemijania, odnieść się do niego i zatrzymać...
    nie przeszkadza to temu, że głosowałem na jedno zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    tak więc Panowie nie obraźcie się, ale mimo odmienności technicznej to Wasze dzieło dopiero złożone w postaci jakby dyptyku stanowi dla mnie całość, ramy w których można próbować umieścić swoje rozumienie przemijania, odnieść się do niego i zatrzymać...
    Czy byłbyś skłonny częściej komentować nasze zdjęcia? Poetycko się zrobiło..

Domyślnie

mam nadzieję, że nie kpisz...... Ale nawet jak kpisz, to i tak takie jest moje zdanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    mam nadzieję, że nie kpisz...... Ale nawet jak kpisz, to i tak takie jest moje zdanie
    Nie, kpiarz ze mnie marny. Po prostu miło posłuchać ludzi którzy ładnie mówią w dobie SMS-ów.

sailor
    Gość

Domyślnie

sie przylaczam do zdania Andyego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    jak patrze na pierwsze zdjęcie, to chyba masz opcje:
    make photo like: Taschen, LaChapelle, Librodo...
    niestety nie znam panów...
    znam takich jak Andy_O, sailor, itp...
    tamci to pewnie jacyś amatorzy ;]
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Strona 10 z 14 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów