Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjecie numer:

Głosujących
260. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Andy_O

75 28,85%
  • Sailor

185 71,15%
Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 137

Domyślnie

Mam wiele podziwu dla obu panów,że na osąd publiczny ważyli się wystawić.Jak widać dyskusja zawzięta i komentarzy wiele,a tym samym warto było do pojedynku stanąć.Bez względu na wynik do obu wiele szacunku mieć będę.Głos już oddałem,a że oddać mogłem jedynie na jedną z prac wartości drugiej w niczym nie umniejszam i niecierpliwie na wynik czekam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    to ja jestem tym gościem, któremu Andrzej i Piotr zlecili zrobienie tych zdjęć
    Kryliśmy Cię jak mogliśmy. Ale to dłużej trwać nie mogło..

sailor
    Gość

Domyślnie

coz odie83 .. fajny z ciebie gosc .. ale za bledy trzeba placic .. bedziemy ci przysylac fajne pielegniarki do szpitala

Domyślnie

Oddałem głos na 1. ponieważ to fotografia i pojedynek fotografów a nie grafików komputerowych mimo, że 2. klimatycznie jest zdecydowanie bliżej Dalego. Dlatego

Domyślnie

no to jak wszyscy pisza to i ja cos skorbnę na co i dlaczego o co sobie bede żałował

1 - Baardzo dobrze wykonane. Jest ta prowokacja jest ten ruch co bije od obrazow Dalego. Na jego obrazach zawsze cos i duzo sie dzieje. Tyle rzeczy do zobaczenia, fascynacja, prowokacja. Lecz jakoś do mnie nie przemawia. Za mało Dalego tutaj jednak jak dla mnie. Jakby czegoś brakowało tej nutki takiej tajemniczości i braku zrozumienia - chyba nie wszyscy lapią o co chodzi jak pierwszy raz patrza na obraz Dalego. To zdjece takie nooo nie wiem jak to opisać za bardzo oczywiste.

2 - To wlaśnie ma to coś - tą tajemniczość, praca ta intryguje i dlatego na nia oddałem głos. Może nie ma tu tak wiele ruchu i tego chaosu ale Dali miał też i spokojne prace - proste a intrygujące.

Co do działania w PS obu autorów - biorąc pod uwagę temat pracy to nie wiem czego ci wszyscy malkontenci sie spodziewali? Przecież to jest miala być praca inspirowana pracami S.D. wiec wiec słynne rozpływające sie zegary, feria barw i kolorów itd. to było do przewidzenia ze bedzie tu ostra ingerencja PS - i dobrze.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Głosowałem na dwójkę nie wiedząc nawet kto co zrobił. Jednak bardziej na zasadzie głosowania "nie na jedynkę". Jakoś wszystko się we mnie buntuje przeciwko jedynce... Nie można głosować na inne zdjęcia zamiast na te dwa?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    Kryliśmy Cię jak mogliśmy. Ale to dłużej trwać nie mogło..
    Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    coz odie83 .. fajny z ciebie gosc .. ale za bledy trzeba placic .. bedziemy ci przysylac fajne pielegniarki do szpitala
    Wiem, że wyszła straszna kicha z tych zdjęć, ale powinniście mi wybaczyć...
    W końcu jestem tylko amatorem z DePięćdziesiątką

(a co do pielęgniarek to mogą być te, które załatwiliście mi do zdjęć )
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    W końcu jestem tylko amatorem z DePięćdziesiątką
    To może wyjaśnisz nam jak to robisz, że Ci aparat szumi tylko do połowy..
    Ustawiasz w menu opcję "noise" na 0.5?

Domyślnie

1-ka - niestety...nie urzekła mnie ta prostota)

2-ka - nastrój bardziej mi podchodzi pod temat, ta twarz troche tentego...
    DeSiedemset + FE + AF_50/1.4D + AF_35/2D + 105/2.5 AIS + AF_18-35/3.5-4.5D + Tamron 28-75/2.8 + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    To może wyjaśnisz nam jak to robisz, że Ci aparat szumi tylko do połowy..
    Ustawiasz w menu opcję "noise" na 0.5?
    To nie szum
    matryca jest po lewej stronie trochę zakurzona... miałem się za to zabrać.
    a co do menu to mam tam taką opcję jak:
    make photo like: Sony K750i, D50, D70s, D200, D2Xs ;p
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów