Szukaj
Andy_O
Sailor
A i mi ta prostota bardziej się podoba![]()
D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...
Ja kiedyś miałem szczęście odwiedzić wystwę Dalego.
Spędziłem tam trochę czasu zafascynowany, zniesmaczony, zdziwiony itd itp...
Jego prace są różne i te dwie jak najbardziej pasują do tego kim on był.
Czy bym sobie powiesił taki obraz ??
A czy wystawiłbyś inne Dalego?
Jedynka prowokuje, jest ostra i o to chodziło Dalemu - prowokować
Dwójka daje do myśleniajest subtelniejsza, ale... i także o to chodzi.
Apropos żygania zegarami - to chyba Dalemu by się najbardziej spodobało z tego tematu.
Co po sprzęcie jak talentu brak.
D70S T 17-75N 50, 80-200 Af-s, błyska po oczach 800
, SS300AW, jakieś filtry, cokiny, cudaki
W przypadku tego pojedynku do wybranego tematu bardziej pasuje mi 2, nie to żeby 1 była słaba - jest świetna ale jakoś bardziej poczułem klimat wpatrując się pół godziny w 2. Wcześniej wpatrywałem się pół godziny w 1.
Oczywiście obie interpretacje są doskonałe więc wybór był bardzo ciężki. Brawa dla obu Panów: Sailora i Andy_O![]()
Pleple plepleple ple pleplleplepllelelepple pleple plepl eplepllep plepepepeplllepelelepele ple pleelplel ple. Pleplleplle plelpellepple pleple ple pleple pllleleple ple? Ple lpeleleppe ple... pelple... ple. Ple ple ple.
2 bo PLE!
ple. plepleple ple![]()
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
no to zes sie rozpisal .. Dali bylby z ciebie dumny![]()
stwierdziłem, że cokolwiek bym nie napisał, to i tak nie ma to znaczeniaNikt się do niczego napisanego wcześniej nie ustosunkowuje, więc..
![]()
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
wizja ... nawet nie wiesz z jaka checia bym sie wypowiedizal do wszystkeigo napisanego wczesniej .. ale z racji tego ze na pierwszej stronie wisi moje foto to raczej nie moge spraw pewnych poruszyc
a nie nie! Nie myślałem o Tobie czy Andym.. tak po prostu przeczytałem cały wątek i nie zauważyłem, żebym mógł wnieść coś nowego, a i odniosłem wrażenie (może mylne), że ktokolwiek cokolwiek pisze to i tak pisze to najczęściej "dla siebie"- ot jakoś tak by to szło![]()
Skontaktuj się z nami