Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjecie numer:

Głosujących
260. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Andy_O

75 28,85%
  • Sailor

185 71,15%
Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 137

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    mam tam taką opcję jak:
    make photo like: Sony K750i, D50, D70s, D200, D2Xs ;p
    jak patrze na pierwsze zdjęcie, to chyba masz opcje:
    make photo like: Taschen, LaChapelle, Librodo...

Domyślnie

A i mi ta prostota bardziej się podoba
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

Ja kiedyś miałem szczęście odwiedzić wystwę Dalego.
    Spędziłem tam trochę czasu zafascynowany, zniesmaczony, zdziwiony itd itp...
    Jego prace są różne i te dwie jak najbardziej pasują do tego kim on był.

Czy bym sobie powiesił taki obraz ??
    A czy wystawiłbyś inne Dalego?

Jedynka prowokuje, jest ostra i o to chodziło Dalemu - prowokować
    Dwójka daje do myśleniajest subtelniejsza, ale... i także o to chodzi.

Apropos żygania zegarami - to chyba Dalemu by się najbardziej spodobało z tego tematu.
    Co po sprzęcie jak talentu brak.
    D70S T 17-75 N 50, 80-200 Af-s, błyska po oczach 800 , SS300AW, jakieś filtry, cokiny, cudaki

Domyślnie

W przypadku tego pojedynku do wybranego tematu bardziej pasuje mi 2, nie to żeby 1 była słaba - jest świetna ale jakoś bardziej poczułem klimat wpatrując się pół godziny w 2. Wcześniej wpatrywałem się pół godziny w 1.

Oczywiście obie interpretacje są doskonałe więc wybór był bardzo ciężki. Brawa dla obu Panów: Sailora i Andy_O

Domyślnie

Pleple plepleple ple pleplleplepllelelepple pleple plepl eplepllep plepepepeplllepelelepele ple pleelplel ple. Pleplleplle plelpellepple pleple ple pleple pllleleple ple? Ple lpeleleppe ple... pelple... ple. Ple ple ple.

2 bo PLE!

ple. plepleple ple
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

sailor
    Gość

Domyślnie

no to zes sie rozpisal .. Dali bylby z ciebie dumny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wizja Zobacz posta
    Pleple plepleple ple pleplleplepllelelepple pleple plepl eplepllep plepepepeplllepelelepele ple pleelplel ple. Pleplleplle plelpellepple pleple ple pleple pllleleple ple? Ple lpeleleppe ple... pelple... ple. Ple ple ple.

2 bo PLE!

ple. plepleple ple
    No proszę - mamy na forum dadaistów!

Domyślnie

stwierdziłem, że cokolwiek bym nie napisał, to i tak nie ma to znaczenia Nikt się do niczego napisanego wcześniej nie ustosunkowuje, więc..
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

sailor
    Gość

Domyślnie

wizja ... nawet nie wiesz z jaka checia bym sie wypowiedizal do wszystkeigo napisanego wczesniej .. ale z racji tego ze na pierwszej stronie wisi moje foto to raczej nie moge spraw pewnych poruszyc

Domyślnie

a nie nie! Nie myślałem o Tobie czy Andym.. tak po prostu przeczytałem cały wątek i nie zauważyłem, żebym mógł wnieść coś nowego, a i odniosłem wrażenie (może mylne), że ktokolwiek cokolwiek pisze to i tak pisze to najczęściej "dla siebie"- ot jakoś tak by to szło

Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów