Szukaj
Andy_O
Sailor
"wizja ... nawet nie wiesz z jaka checia bym sie wypowiedizal do wszystkeigo napisanego wczesniej .. ale z racji tego ze na pierwszej stronie wisi moje foto to raczej nie moge spraw pewnych poruszyc"
A ktore konkretnie?![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
wizja miał dziś w pracy trudny dzień, a ja mam dzień wchodzenia....., schlebiania artystom... po dwóch dniach od pierwszego oglądu zdjęcia podobają mi się jeszcze bardziej, nabrały jakiejś klarowności, moge nie myśleć, kto które zrobił, głosowanie już za mną, widzę samo zdjęcie, nie skupiam się na technice, ale na znaczeniu... dwie kobiety w swoich dwóch zupełnie krańcowych przejawach kobiecości, mężczyzna chyba nigdy nie mógłby służyć jako zobrazowanie takiej amplitudy emocji... i jakie dwie reakcje na czas: szał i kontemplacja! komu po trzydziestce są obce te stany, bo mi nie... tak więc Panowie nie obraźcie się, ale mimo odmienności technicznej to Wasze dzieło dopiero złożone w postaci jakby dyptyku stanowi dla mnie całość, ramy w których można próbować umieścić swoje rozumienie przemijania, odnieść się do niego i zatrzymać...
nie przeszkadza to temu, że głosowałem na jedno zdjęcie![]()
mam nadzieję, że nie kpisz...... Ale nawet jak kpisz, to i tak takie jest moje zdanie![]()
sie przylaczam do zdania Andyego![]()
Skontaktuj się z nami