Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    A gdzie jest ten magiczny link???
    plisssss
    No dobra!
    Ale tylko i wyłącznie z seksistowskich powodów
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

A moze by ktos klecil jakiegos torrenta z tym iso albo wrzucil np. na hotfile, zeby messerowi lacza nie zabijac?
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    A moze by ktos klecil jakiegos torrenta z tym iso albo wrzucil np. na hotfile, zeby messerowi lacza nie zabijac?
    Ooo to to.
    Ja niestety nie mam na to teraz czasu, bo oglądam filmiki z takiego fajnego kursu, co dołączali go do...... ;-D
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Dzięki, nie będę słać PMek, ale tnx ))

Domyślnie

Chetnie wrzuce ale pozostaly czas pobierania to ~8-9h, mam nadzieje ze wyrobie sie przed 11 jutrzejszego dnia to postaram sie wrzucic na jakis serwer.

Domyślnie

Gdybym miał plik, to jutro na uczelni bym wrzucił w 10min na ftp, a tak dupa.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    kelbytv.com -- można też sporo ciekawego zobaczyć.

Literówkę masz; lYnda.com
    Tak, literowka. Sory.

ps. Kelby to takie cukierki "5min i gotowe". Tak samo jak jego ksiazki (a przeczytalem ich troche).
    Lynda.com to prawdziwe warsztaty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta

ps. Kelby to takie cukierki "5min i gotowe". Tak samo jak jego ksiazki (a przeczytalem ich troche).
    Lynda.com to prawdziwe warsztaty.
    I Scott ma rację, obróbka w PS to nie misja ONZ, nie ma się co pie..ć.

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Też nie udało mi się dostać Rzepy z CD a chętnie zobaczyłbym owe kursa więc jeśli ktoś miałby ......... moja wdzięczność będzie...... noo,będzie......
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Boooże...wszystkie nastki w drodze do szkoły wykupiły gazetę i teraz na fotce będzie można obejrzeć full wypas zdjęcia
    teraz po rzepie i po tpmdl to dookola beda sami fotografowie i same modelki co za czasy... jakby to newton helmut zobaczyl to by sie za glowe zlapal
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów