Close

Strona 27 z 51 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 504

Domyślnie

Po czym wnosisz? Ja już dawno uznałem, że moja niewiedza w tym zakresie jest totalna. Za A.Rubik nie dałbym 5 złotych, gdyby ktoś pytał mnie o jej urodę. I co? Uroda sprzed lat w typie Evangelista, Banks, Crawford to dzisiaj prehistoria. Dziś na wybiegach widzę dziewczyny, wobec których określenie ,,piękna'' ma chyba nową definicję. Zatem na jakiej podstawie mówisz, że żadna z programowych panien nie ma szans?

Domyślnie

Anja Rubik też mi się jakoś wyjątkowo nie podoba, natomiast Krupa bardzo. Z uczestniczek IMO Kasia się wyróżnia i jako jedyna faktycznie nadawała by się na Top Model.

Domyślnie

pierdl szysko zostań TapMadl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Po czym wnosisz? Ja już dawno uznałem, że moja niewiedza w tym zakresie jest totalna. ...
    Zatem na jakiej podstawie mówisz, że żadna z programowych panien nie ma szans?
    Bo żadna nie ma dobrych rysów twarzy. Część ma niesymetryczne twarze, część ma nie takie nosy itd. Ja juz tak mam (chwalę się), że wiem która wyjdzie na zdjęciach dobrze (jest fotogeniczna), a która nie. Oczywiście nie mówię o fotogeniczności osiąganej za pomocą PS, bo jak pokazuje program Top Model z każdej osoby idzie coś wycisnąć. Sęk w tym, że przy topowych modelkach (tzn dobrych twarzach) nie trzeba sie wysilać, wychodzi niemal wszystko. Nawet jak sie ma kiepskie światło i ogląda nie obrobione zdjęcia
    Spotkałem i namówiłem do pracy modelki kilka dziewczyn o takich warunkach. Zresztą niektórzy forumowicze poznali Olę H na plenerze w Paradizo. Marysia ma na tym forum tez powrzucane trochę zdjęć (Phoenix, Venomer). Marysi nie idzie zrobić złego zdjęcia ( to ona będzie tą dziewczyną z kwiatem na naszym kalendarzu na 2011r.).

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Anja Rubik też mi się jakoś wyjątkowo nie podoba, natomiast Krupa bardzo. ..
    Modelka nie musi, a nawet nie powinna być śliczna. Dlatego Krupa nie zrobiła nigdy kariery w świecie fashion. Bo jest za cukierkowata, za ładna. Bardzo chętnie by ją za to brano do Playboya itp. Rubik za to by do Playboya nie wzięli (gdyby nie byłą znaną osobą, bo osoby z nazwiskiem biorą bardziej ze względu na pozycję, a nie na urodę).
    Świat fashion a fotomodelki to dwie dość różne sprawy.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

A mnie się Krupa nie podoba. Wygląda jak... transseksualista. :/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Zaraz, zaraz... ta modelka nie jest pełnoletnia?
    Przyznaje bez bicia że mówię z pamięci, ale chyba 16 lat ma to dziewczę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Przyznaje bez bicia że mówię z pamięci, ale chyba 16 lat ma to dziewczę.
    Niestety, ale nie. Jedyna dziewczyna, która nie miała jeszcze 18 lat już dawno odpadła. Dane uczestniczek tutaj: link.
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta

Modelka nie musi, a nawet nie powinna być śliczna. Dlatego Krupa nie zrobiła nigdy kariery w świecie fashion..
    Właśnie. Do mody to ona jest za krótka. Sa standardy dla modelek mody i tylko nieliczne wyjątki poniżej 5'8"+. A dziewczyny powyżej 5'9" z dobra twarzą i proporcjonalne nie mogą narzekać na brak pracy.

Mi zawsze słowo i zawód modelka kojarzył się i będzie kojarzył z dziewczynami ze świata mody /Bazaar, vanity, .../ a nie playboya/FHM.

Domyślnie

Jak dla mnie modelką wszechczasów jest Cindy Crowford. "Za gówniarza" ciarki mi przechodziły po plechach jak oglądałem jej zdjęcia... i ten pieprzyk... mmmm.....

Strona 27 z 51 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów