Close

Strona 37 z 51 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 504

Domyślnie

zdjęcie z czekoladą oklepane
    fajna zielona kiecunia
    i ogólnie to najbardziej podoba mi się fota z byczym ogonem

a jak kogoś bulwersuje wtrążalanie mięcha to niech się od razu zabije - bo też kiedyś żarł mięso
    ja mam cholerne uczulenie na wege- i eko-świrów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Ale rozwolnienie umysłowe panujące w głowach widzów tego programu jest tak duże że na 100% będą o tym gadali a tylko o to chodzi przecież
    Dokładnie! Nieważne jak gadają, ważne że gadają. Czekam aż jakaś stacja zorganizuje taki teleturniej, że wygrywa ten który więcej zje własnego gówna i popije moczem... Dla urozmaicenia - cudzym moczem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Czekam aż jakaś stacja zorganizuje taki teleturniej, że wygrywa ten który więcej zje własnego gówna i popije moczem... Dla urozmaicenia - cudzym moczem...
    chłopaki z Jackassu już takie rzeczy robili :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Wierzysz w to? Wygra ta, która ma wygrać. Być może jakieś tam badania odnośnie sympatii widzów zostaną przeprowadzone, ale SMSy (4.22PLN + VAT) to tylko skromne, poboczne źródło dochodu dla TVN bądź Rochstar.
    po pierwszej edycji, majac jako taka wiedze z zakresu socjologii jestem sklonny uwierzyc ze ludzie glosowali w wiekszosci wlasnie na wygrana
    inna sprawa to manipulacja zeby glosy wlasnie na nia zostaly oddane
    a ze smsy to poboczne zrodlo dochodu to sie zgadzam
    ps jeszce nie ogladalem ostatniego odcinka, ale jutro bedzie wodeczka to i tapmadel zagosci
    Ostatnio edytowane przez marszull ; 29-10-2011 o 04:22

Domyślnie

Nie no marszull daj spokój jak do wódeczki to najlepszy odcinek łap szpadel już był (oczywiście ten rozbierany )
    Co do rzucania mięsem to dla mnie akurat nie jest to jakaś obraza, sprawdźcie ile w Polsce wyrzuca się żywności.... a przecież to tak jak głowa kurczaka tylko w innej postaci. Mięso to mięso a jeść trzeba
    Co do samych zdjęć, to owszem są beznadziejnie zrobione, są dobrze obrobione i tak naprawdę przypominają zdjęcia z czasopism więc jest ok, a jeżeli chodzi o "znanie się" jury to dla mnie osobiście ten cały Tyszka to jest taki sam artysta jak Skiba z Big Cyca

Domyślnie

tylko roznica miedzy nim a Skiba jest taka ze Tyszka zrobil kilka okladek do Vogue, a Skiba wydal plyty tylko i wylacznie w Polsce
    W fotografii mody akurat praca z tymi a nie innymi klientami jest wyznacznikiem poziomu fotografa.
    Oczywiscie dochodza jeszcze inne, ze tak powiem "niefotograficzne" elementy pomagajace w karierze, ale to tak jak w kazdej innej dziedzinie
    A co do ogladania przy wodeczce, to ja ten program traktuje podobnie jak rozne glupawe komedie, i proponuje wlasnie przyjac taka strategie i raczej nie opierac swojej opinii ani o fotografach, ani o swiecie mody na tym co sie zobaczy w TP, bo to jest po prostu "szol" i kazdy ma tam jakas role do zagrania

Domyślnie

a może coś powiecie na temat oświetlenia w ostaniej sesji. Chodzi mi głównie o te z mięsem. Oprócz tego palnika na body nie widziałem innych lampek
    N i pare gratów

Domyślnie

Pozwolę sobie "odesłać" do innego wątku, w którym trochę na temat tego "nowatorskiego i wyjątkowego" sposobu oświetlenia trochę napisano:
    http://www.forum.nikoniarze.pl/showt...92#post2584792

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta
    a może coś powiecie na temat oświetlenia w ostaniej sesji. Chodzi mi głównie o te z mięsem. Oprócz tego palnika na body nie widziałem innych lampek
    No nie gadajcie, że nie znacie najnowszego (przesadziłem z tym najnowszym bo jednak Terry już kilka lat jest na rynku ) terryendu w fotografii?
    Ostatnio edytowane przez swider ; 29-10-2011 o 17:37
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    No nie gadajcie, że nie znacie najnowszego (no przesadziłem bo Terry już kilka lat jest na rynku ) terryendu w fotografii?
    no to kontynuuj - ja daleko za murzynami
    N i pare gratów

Strona 37 z 51 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów