Close

Strona 29 z 51 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 504

Domyślnie

Ja powiem tylko w sumie krótko - wg mnie Pauliny w ogóle nie powinno tam być od początku... bo kto w ogóle rozważa nazwijmy to "kandydaturę" osoby która nie zna angielskiego w momencie poszukiwania osoby mającej realizować roczny czy dwuletni kontrakt za granicą gdzie bez angielskiego nawet nie dojedzie taksówką - to jest trochę tak jakby piekarz wygrał przetarg na budowę wahadłowca... dla mnie to taki trochę wyreżyserowany teatrzyk i wydaje mi się że od początku tak było ustawione... Wg mnie były lepsze dziewczyny (nie tylko w finale ale ogólnie), które nie jęczały że świat jest zły tylko się starały, które znają angielski i które nie bały się że zje je ich własny cień - osobiście jakoś nie widzę strachliwej osoby w tym świecie i to jeszcze która z nikim się nie dogada wygląda generalnie na miłą dziewczynę ale wg. mnie to trochę "nie ta bajka" jak to mówią
    Ostatnio edytowane przez Mariusz888 ; 02-12-2010 o 12:27
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

E tam to super idealna taktyka aby zostać tpl mdl.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

I teraz każda szara myszka z małej miejscowości chce sostć tap madl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    Ja powiem tylko w sumie krótko - wg mnie Pauliny w ogóle nie powinno tam być od początku... bo kto w ogóle rozważa nazwijmy to "kandydaturę" osoby która nie zna angielskiego w momencie poszukiwania osoby mającej realizować roczny czy dwuletni kontrakt za granicą gdzie bez angielskiego nawet nie dojedzie taksówką - to jest trochę tak jakby piekarz wygrał przetarg na budowę wahadłowca... dla mnie to taki trochę wyreżyserowany teatrzyk i wydaje mi się że od początku tak było ustawione... Wg mnie były lepsze dziewczyny (nie tylko w finale ale ogólnie), które nie jęczały że świat jest zły tylko się starały, które znają angielski i które nie bały się że zje je ich własny cień - osobiście jakoś nie widzę strachliwej osoby w tym świecie i to jeszcze która z nikim się nie dogada wygląda generalnie na miłą dziewczynę ale wg. mnie to trochę "nie ta bajka" jak to mówią
    W sumie to, że nie zna angielskiego też mogło być wyreżyserowane. Nawet bym się nie zdziwił tym bardziej, że podobno maturę z angielskiego zdała, więc na migi + OK, OK pewnie umie. Zresztą tak jak piszesz, moim zdaniem, nie przepuścili by jej, gdyby nie znała tak jak to kreowali w programie.

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

Nie wiem jak reszta programu ale poziom reżyserki wczorajszego finału ... ludzie czy to ma być początek upadku TVN. Te kwestie praktycznie jakby czytane z kartki i na dodatek po raz pierwszy w życiu. No a Karolina K-P to już totalna porażka. Albo zapłacili jej tak że się jej to opłacało albo zapłacili jej po raz pierwszy i ostatni.
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McSimus Zobacz posta
    Nie wiem jak reszta programu ale poziom reżyserki wczorajszego finału ... ludzie czy to ma być początek upadku TVN. Te kwestie praktycznie jakby czytane z kartki i na dodatek po raz pierwszy w życiu. No a Karolina K-P to już totalna porażka. Albo zapłacili jej tak że się jej to opłacało albo zapłacili jej po raz pierwszy i ostatni.
    Hehe no to cieszę się że nie tylko ja to zauważyłem. Przyznam szczerze, że oglądałem sporo odcinków tego programu. Poziom raczej przeciętny, ale ten ostatni odcinek to jakaś żenada. Tam kompletnie nic się nie działo. Takie piep...nie na scenie Szczerze mówiąc to nawet nie dooglądałem wczorajszego odcinka do końca. Do poziomu reżyserki programu doszły jeszcze wspaniałe zdjęcia podwodne to była chyba "wisienka na torcie" tego programu heheh.
    Co do zwyciężczyni to cóż, nie była moją faworytką wykreowali ją na straszliwą płaczkę. Najładniejsza i najsympatyczniejsza wg mnie była Ola, ale wygrać powinna ta z wybiegów w Mediolanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartos Zobacz posta
    Ania - tak jak większość modelek ... wygląda raczej zwyczajnie... ale na zdjęciach prezentuje się super, bardzo dobrze radzi sobie na wybiegu, jest wysoka (co ma spore znaczenie) i radzi sobie z angielskim. Jako jedyna została zauważona na castingu w Mediolanie...
    a Paulina mimo iż to bardzo ładna dziewczyna to na zdjęciach tego nie było aż tak widać, na wybieg jest za niska i co najważniejsze ... cały poważny świat "top modelingu" jest za granicą - a Paulina bez angielskiego sobie nie poradzi.
    Kontrakt, który był główna nagrodą, to kontrakt z firmą kosmetyczną, więc wzrost nie ma tu żadnego znaczenia. Panienka nie będzie biegać po wybiegach. Z kolei Ania Piszczałka miała o wiele gorszy profil, szczególnie nos.

Domyślnie

Moim zdaniem konkurencja dla Pauliny mogla byc Kasia.. kurcze no oryginalnie taka..wizerunkowo. Ale Faktem jest ze Ania Piszczalka i jej nosek to hym...tak se.. chociaz.. na zywo bardzo tak se.. a jak zrobiona to juz jakos tak skladniej nawet.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Oszczędny w słowach Awatar kemot
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

Skończyło się Tap Madl, zaczyna sie Łap Szpadl.
    Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kemot Zobacz posta
    Skończyło się Tap Madl, zaczyna sie Łap Szpadl.
    nooo mam jakies 40metrow od bramy wjazdowej do wejscia i garazu - snieg - pokrywa jakies 45cm ... Łap Szpadl to trafiony obecnie mocno i uzasadniony program
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Strona 29 z 51 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów