Szukaj
Wracając do samego programu...
Co prawda nie oglądałem większości wczorajszego programu, ale miałem okazję słyszeć (jednym uchem) co się dzieje. Mam jakieś dziwne wrażenie, że te dziewczyny non stop tam płaczą. O co chodzi?? Zacząłem oglądać od którejś tam sesji. Najbardziej rozbawił mnie tekst fotografa podczas odtwarzania sceny z "Nagiego Instynktu". Powiedział, że modelka musi być bez majtek, żeby bardziej wczuła się w rolę.
No właśnie ! Też to wczoraj mnie zaskoczyło. Bo moim amatorskim okiem wyglądało to tak, że przez to ta dziewczyna była mega spięta.... Jakim cudem zdjęcie majtek przez amatorke, którą będą oglądały potem miliony ludzi ma "lepiej zagrać" właśnie dzięki temu ??? Ten fotograf to ktoś, tak wynikalo z jego opisu, bardzo dobry, więc chyba wiedział co mówi i robi, ale nadal nie mogę zrozumieć czy to rzeczywiście modelce pomoglo. Moim zdaniem bardzo przeszkodziło..
ps. To byl pierwszy odcinek tego problemu, który obejrzałem cały.
A może mi ktoś wyjaśnić dlaczego one cały czas się rozbierają ?? Zaczynam mieć wrażenie, jakby to był konkurs na jakąś dziewczynę z Playboya a nie modelkę.
Nowy sposób na wylansowanie się fotografa - robić zdjęcia w "Top Model"![]()
Skontaktuj się z nami