Close

Strona 24 z 51 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 504

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eloi Zobacz posta
    Po pierwsze bo chcę, bo takie moje prawo.
    Po drugie nie rozumiem co to znaczy to ostatnie słowo. Nie znam tego slangu. Z brzmienia nie brzmi pochlebnie
    Światło, sam zrezygnowałeś z tego forum, więc po co wracałeś?
    Nikt Cię nie wyrzucał, ale trzeba być konsekwentnym.
    Lubiłem Cię, Ty mnie nie, ale to nie ma znaczenia.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-10-2010 o 18:41
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eloi Zobacz posta
    Jak czytam ten bełkot to ręce opadają. Wyjedź mądralo z Polski w wieku 5 lat i się wychowaj w całości za granicą. Wtedy będziesz miał prawo wypisywać mądrości.
    Chyba nie oglądałeś wywiadu z tą panią. Skoro tam ma inny akcent a tu inny to coś jest nie tak
    N i pare gratów

Domyślnie

Wracając do samego programu...
    Co prawda nie oglądałem większości wczorajszego programu, ale miałem okazję słyszeć (jednym uchem) co się dzieje. Mam jakieś dziwne wrażenie, że te dziewczyny non stop tam płaczą. O co chodzi?? Zacząłem oglądać od którejś tam sesji. Najbardziej rozbawił mnie tekst fotografa podczas odtwarzania sceny z "Nagiego Instynktu". Powiedział, że modelka musi być bez majtek, żeby bardziej wczuła się w rolę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Najbardziej rozbawił mnie tekst fotografa podczas odtwarzania sceny z "Nagiego Instynktu". Powiedział, że modelka musi być bez majtek, żeby bardziej wczuła się w rolę.
    No właśnie ! Też to wczoraj mnie zaskoczyło. Bo moim amatorskim okiem wyglądało to tak, że przez to ta dziewczyna była mega spięta.... Jakim cudem zdjęcie majtek przez amatorke, którą będą oglądały potem miliony ludzi ma "lepiej zagrać" właśnie dzięki temu ??? Ten fotograf to ktoś, tak wynikalo z jego opisu, bardzo dobry, więc chyba wiedział co mówi i robi, ale nadal nie mogę zrozumieć czy to rzeczywiście modelce pomoglo. Moim zdaniem bardzo przeszkodziło..

ps. To byl pierwszy odcinek tego problemu, który obejrzałem cały.

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

A może mi ktoś wyjaśnić dlaczego one cały czas się rozbierają ?? Zaczynam mieć wrażenie, jakby to był konkurs na jakąś dziewczynę z Playboya a nie modelkę.
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    No właśnie ! Też to wczoraj mnie zaskoczyło. Bo moim amatorskim okiem wyglądało to tak, że przez to ta dziewczyna była mega spięta.... Jakim cudem zdjęcie majtek przez amatorke, którą będą oglądały potem miliony ludzi ma "lepiej zagrać" właśnie dzięki temu ??? Ten fotograf to ktoś, tak wynikalo z jego opisu, bardzo dobry, więc chyba wiedział co mówi i robi, ale nadal nie mogę zrozumieć czy to rzeczywiście modelce pomoglo. Moim zdaniem bardzo przeszkodziło..

ps. To byl pierwszy odcinek tego problemu, który obejrzałem cały.
    A może tu chodziło o "pomoc" dla fotografa. Może bez tego nijak nie idzie zdjęcia zrobić.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    A może tu chodziło o "pomoc" dla fotografa. Może bez tego nijak nie idzie zdjęcia zrobić.
    Czyli, że co? Że musi być podniecony, fajka musi mu stanąć by móc dobrze fotografować.... Może i masz rację... hmmm...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R0bert Zobacz posta
    Gdzie mieszkasz, bo D700 chetnie przygarne?
    A co do Krupy, to ona po polsku mowi ładnie i bez akcentu, a przynajmniej takiego jak w Tap Madl
    http://www.youtube.com/watch?v=WAO2s7GksRE
    Problemy ze słuchem? Ma ewidentny akcent dokładnie taki sam jaki pokazuje w programie. A że jest zabawnie no cóż.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Czyli, że co? Że musi być podniecony, fajka musi mu stanąć by móc dobrze fotografować.... Może i masz rację... hmmm...
    no wiecie co ?
    przeca tu są dzieci

p.s.
    nie ważne jak dobrym fotografem jest ten gość, ale zboczeńcy trafiają się wszędzie - ot moje zdanie na temat wypowiedzi tego pana i niego samego.
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

Nowy sposób na wylansowanie się fotografa - robić zdjęcia w "Top Model"
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Strona 24 z 51 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów