Close

Strona 23 z 47 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 504

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

przemo, sorry

jak dla mnie to już przesada... ciekawe czy mama jest dumna z córeczki... :/ Nie żebym się spinał na wszystko co teoretycznie gorszące, ale gdy mówimy o niepełnoletnim dziecku to wszystko wygląda inaczej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    przemo, sorry

jak dla mnie to już przesada... ciekawe czy mama jest dumna z córeczki... :/ Nie żebym się spinał na wszystko co teoretycznie gorszące, ale gdy mówimy o niepełnoletnim dziecku to wszystko wygląda inaczej...
    Zaraz, zaraz... ta modelka nie jest pełnoletnia?

Cytat Zamieszczone przez dlugas1982 Zobacz posta
    Fakt faktem, brak majtek to był tylko i wyłącznie "chłyt marketingowy" żeby mieć co na zajawkach puszczać aby przyciągnąc widownie przed telewizory, nic więcej.
    też tak mi się wydaje. To tylko świadczy o tym do czego są zdolne media, by tylko więcej zarobić - mówiąc wprost.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Zaraz, zaraz... ta modelka nie jest pełnoletnia?
    Przyznaje bez bicia że mówię z pamięci, ale chyba 16 lat ma to dziewczę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Przyznaje bez bicia że mówię z pamięci, ale chyba 16 lat ma to dziewczę.
    Niestety, ale nie. Jedyna dziewczyna, która nie miała jeszcze 18 lat już dawno odpadła. Dane uczestniczek tutaj: link.
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Domyślnie

Fakt faktem, brak majtek to był tylko i wyłącznie "chłyt marketingowy" żeby mieć co na zajawkach puszczać aby przyciągnąc widownie przed telewizory, nic więcej.
    brak

Domyślnie

e tam gościu po porstu wykorzystał chwilową wyższośći i władzę nad modelką a może on jakis niedopieszczony jest po prostu?
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Jak sobie teraz popatrzyłem na polaroidy to żadna z tych dziewczyn się nie nadaje na Top Model. Co najwyżej średniej klasy modelki. Nie będzie międzynarodowego sukcesu zwyciężczyni.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Po czym wnosisz? Ja już dawno uznałem, że moja niewiedza w tym zakresie jest totalna. Za A.Rubik nie dałbym 5 złotych, gdyby ktoś pytał mnie o jej urodę. I co? Uroda sprzed lat w typie Evangelista, Banks, Crawford to dzisiaj prehistoria. Dziś na wybiegach widzę dziewczyny, wobec których określenie ,,piękna'' ma chyba nową definicję. Zatem na jakiej podstawie mówisz, że żadna z programowych panien nie ma szans?

Domyślnie

Anja Rubik też mi się jakoś wyjątkowo nie podoba, natomiast Krupa bardzo. Z uczestniczek IMO Kasia się wyróżnia i jako jedyna faktycznie nadawała by się na Top Model.

Domyślnie

pierdl szysko zostań TapMadl

Strona 23 z 47 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów