Close

Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 121
    pebees
    Gość

Domyślnie

Kaleid a co pokażą? A jeśli nie możesz powiedzieć co, to powiedz chociaż, dla którego segmentu rynku

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Wersję "S" pewnej lustrzanki, pare Coolpixów i jakies obiektywy. Zadnych fullfrejmów i innych nie bedzie.

pebees
    Gość

Domyślnie

Kaleid acha, czyli część rynku zwana popularnie 'rynkiem amatorskim' będzie zadowolona

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Pewnie tak

Domyślnie

"Dodam, że wymienieni wyżej forumowicze (w najbliższy poniedziałek nawiążę z nimi kontakt bezpośredni w celu omówienia szczegółów) otrzymają w prezencie po egzemplarzu nowego body."

I bedą się bujać z wersją beta firmware tej puszki
    A zresztą co się będę chwalił...

Domyślnie

"Koniec zabawy - pora się ujawnić. Nieprzypadkowo, z zastosowaniem pewnego kamuflażu, zrobiłem swego rodzaju sondę lojalności wobec formy Nikon Corporation. Działam z upoważnienia prezydenta korporacji pana Michio Kariya, który zwrócił uwagę na bardzo aktywne fora dyskusyjne Nikona w dwóch karajach Europy wschodniej - w Polsce i na Słowacji..."

01.04.2007 ??? Kurdę, ale internet wciąga, nie zauważyłem, że to juz wiosna!

Rafał
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    za lojalność?? największy agitator przepalania na matrycowym w D80?? szok i niedowierzanie (cholera też mogłem narzekać, a ja głupi wraz z Karoliną twardo staliśmy na warcie, och głupi, głupi, głupi )

Pozdrawiam
    Erie
    Ja też byłem podstawiony przez Nikona ... Miałem sprawdzić kto będzie najsilniej bronił MMII ...
    Ostatnio edytowane przez Zbigniew ; 02-02-2007 o 09:40

Thumbs down

Banda wtyczek i wywiadu spoko forum staje się ankieta
    Wiecie co sie teraz stanie będzie mnóstwo lizusów którzy za darmo bede lizać dupy i pieścić Nikona a nóż może jakiś JOPOŃCZYK obdaruje go aparatem :/ przecież przez takie numery forum upadnie
    zero rzetelność prawdy wytykania błędów
    jeden wielki shit ...
    Ciekawe czy canon też tak robi
    Bespieka Japońska

Albo kręcicie albo faktycznie NIKON i ten cały K .... (coś tam po japońsku) zwariowaliście
    chyba fora są rózniez żeby dawać wskazówki i wyciągać wnioski dla konstruktorów a nie żeby dawać im przyjemność okłamująć i wynosząc na laury Japońców.
    Jaki ma sens wypuszczenie sprzętu i sprzedawaniu go nie pytając czy smakuje ??
    Ba prosząc o własne uwagi i prośby co do kolejnych modeli.

Ja...
    Lizodupom dziękujemy

Logika nakazywała by obdarowywać aparatami ludzi którzy przyczynili się do rozwoju firmy N
    a nie ludzi którzy fakt przyczyniają sie do rozwoju firmy ale tylko jej wizerunku bo nie technicznej strony a z tego co się orientuje To chyba każdy chce mieć dobry sprzęt za takie pieniądze

Zigniew jeśli byłeś podstawiony to dlaczego Wybrali Ciebie
    Widze że złota zasada panuje nawet tu "wygrywa zawsze rodzina i przyjaciele"
    PORAŻKA

Tytuł warto by było zmienić z troll na TROJAN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patio Zobacz posta
    Zigniew jeśli byłeś podstawiony to dlaczego Wybrali Ciebie
    Widze że złota zasada panuje nawet tu "wygrywa zawsze rodzina i przyjaciele"
    PORAŻKA
    No cóż, takie nastały czasy ... Były wybory, trzeba było odpowienio głosować

Domyślnie

Nie jest ci troche chociaż głupio ?? przecież forum traci sens ??
    Widzisz to tak jak spotykanie się z przyjaciółmi wszyscy się uśmiechają a tak naprawdę za plecami spiskują
    gdzie pomocna dłoń ?? a ludzie z forum to (MIAŁEM NADZIEJE ZAPISUJĄĆ SIE TU) Grupa przyjaciół ...

Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów