Kaleid a co pokażą? A jeśli nie możesz powiedzieć co, to powiedz chociaż, dla którego segmentu rynku![]()
Szukaj
Kaleid a co pokażą? A jeśli nie możesz powiedzieć co, to powiedz chociaż, dla którego segmentu rynku![]()
Wersję "S" pewnej lustrzanki, pare Coolpixów i jakies obiektywy. Zadnych fullfrejmów i innych nie bedzie.
Kaleid acha, czyli część rynku zwana popularnie 'rynkiem amatorskim' będzie zadowolona![]()
Pewnie tak![]()
"Dodam, że wymienieni wyżej forumowicze (w najbliższy poniedziałek nawiążę z nimi kontakt bezpośredni w celu omówienia szczegółów) otrzymają w prezencie po egzemplarzu nowego body."
I bedą się bujać z wersją beta firmware tej puszki![]()
A zresztą co się będę chwalił...
"Koniec zabawy - pora się ujawnić. Nieprzypadkowo, z zastosowaniem pewnego kamuflażu, zrobiłem swego rodzaju sondę lojalności wobec formy Nikon Corporation. Działam z upoważnienia prezydenta korporacji pana Michio Kariya, który zwrócił uwagę na bardzo aktywne fora dyskusyjne Nikona w dwóch karajach Europy wschodniej - w Polsce i na Słowacji..."
01.04.2007 ??? Kurdę, ale internet wciąga, nie zauważyłem, że to juz wiosna!
Rafał
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Ostatnio edytowane przez Zbigniew ; 02-02-2007 o 09:40
Banda wtyczek i wywiaduspoko forum staje się ankieta
Wiecie co sie teraz stanie będzie mnóstwo lizusów którzy za darmo bede lizać dupy i pieścić Nikona a nóż może jakiś JOPOŃCZYK obdaruje go aparatem :/ przecież przez takie numery forum upadnie![]()
zero rzetelność prawdy wytykania błędów
jeden wielki shit ...
Ciekawe czy canon też tak robi![]()
Bespieka Japońska
Albo kręcicie albo faktycznie NIKON i ten cały K .... (coś tam po japońsku) zwariowaliście
chyba fora są rózniez żeby dawać wskazówki i wyciągać wnioski dla konstruktorów a nie żeby dawać im przyjemność okłamująć i wynosząc na laury Japońców.
Jaki ma sens wypuszczenie sprzętu i sprzedawaniu go nie pytając czy smakuje ??
Ba prosząc o własne uwagi i prośby co do kolejnych modeli.
Ja...
Lizodupom dziękujemy
Logika nakazywała by obdarowywać aparatami ludzi którzy przyczynili się do rozwoju firmy N
a nie ludzi którzy fakt przyczyniają sie do rozwoju firmy ale tylko jej wizerunku bo nie technicznej strony a z tego co się orientuje To chyba każdy chce mieć dobry sprzęt za takie pieniądze
Zigniew jeśli byłeś podstawiony to dlaczego Wybrali Ciebie
Widze że złota zasada panuje nawet tu "wygrywa zawsze rodzina i przyjaciele"
PORAŻKA
Tytuł warto by było zmienić z troll na TROJAN
Nie jest ci troche chociaż głupio ?? przecież forum traci sens ??
Widzisz to tak jak spotykanie się z przyjaciółmi wszyscy się uśmiechają a tak naprawdę za plecami spiskują
gdzie pomocna dłoń ?? a ludzie z forum to (MIAŁEM NADZIEJE ZAPISUJĄĆ SIE TU) Grupa przyjaciół ...
Skontaktuj się z nami