Szukaj
Teraz kiedy bede miał dylemat albo coś mi nie będzie wychodziło zwracając się na forum z prośbą o pomoc dostane odpowiedz że ŻLE TO ROBIE a nie że jest to poza możliwościami aparatu. czemu ?? Bo nie wypada powiedzieć ze NIKON COŚ spier....ił przy produkcji
NIe wiem możę przesadzam możę zbyt mnie to bólwersuje ale ... Po co to ??
PO co ma się ktoś cieszyc ?? i popełniać dalej błedy przy produkcji ??
Może stwórzmy LISTĘ NIKONA (prawie jak wil....) ka.....ów
Mam taką propozycje właściwie do ludzi którzy są w to zamieszani żeby się ujawnili i jeśli ktoś bedzie szukał pomocy to napewno nie u nich
POGRATULOWAĆ PREZESOWI NIKON ma na srane w głowie jeśli lubi być chwalony
Może niech merca dorzuci Czarnyj ostatnio widziałem fajnego wrzucił na kalendarz
![]()
Ostatnio edytowane przez Patio ; 02-02-2007 o 10:58
Patio ty naprawde to wziełeś na serio?
Kaleid - a czy na PMA będzie coś nowego u Nikona ze szkieł będzie profi, jakieś stałki czy jasne zoomy?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Nie martwcie się, jak już będziemy miał tego DF1x, to zrobimy oficjalny test dla Forum Nikona![]()
Przecież Zbigniew przyznał sieJazek_Z
Kwestia moralna czy kłamie podwójnie czy mówi prawde
Chyba Cafe nikon jest od bujd i pierdół a nie ten dział![]()
igorzak ty też coś wiesz więcej prawda ???
wtyki ...
Ja się tamnie obrażę, jak wyjadę na tydzień do Japonii i dostanę najnowszą puszkę kochanego Nikona od wspaniałomyślnego Pana Prezesa Michio Kariya. Wiwat Nikon Corporation!![]()
Igorzaknic dodać nic ująć
![]()
jestem dumny że są tacy ludzie na forum tymbardziej z moich okolic
No cóż jedni są lojalni inni szczerzy ...
Dokonaj wyboru ..................................................
Patio Ty w to wierzysz?Przecież jaja sobie chłopcy robią - zauważ kiedy to było pisane (nie liczę odpowiedzi Zbyszka). Ciekawe ile piw wypili przy tym szczypiorniaku
.
szkoda, że to już nie to samo forum...
Staram się być raczej szczery, ale rozumiesz chyba, Nikon DF1x czeka i nie powinien się zmarnować![]()
Ostatnio edytowane przez igorzak ; 02-02-2007 o 11:22
Skontaktuj się z nami